Земетресение люшна България и днес

0
141

Земята е жива

Земетресение и днес регистрираха в България, сн: ФБ

Информацията за това последно бг земетресение е от Националния сеизмологичен център при Националния институт по геофизика, геодезия и география на БАН.

Националният институт по геофизика, геодезия и география на БАН регистрира новото земетресение на няколко километра в  западна посока  от София.

По-точно на 30 км от град София.

Силата на труса  е 2.7 по Рихтер.Днешното земетресение е регистрирано в 02:37 часа и  е на дълбочина 15.6 километра, уведомиха и от Дарик.

На 29 март силно  земетресение със сила  3.8 по Рихтер   беше отчетено, а след него имаше  и няколко по-слаби последващи и затихващи труса.

Земетресението бе отчетено  в 08:39 часа преди обяд, уведоми dariknews.bg.

Кметът на Девин се оплакал, че следствие на силното земетресение, картините в неговия кабинет се разлюлели по стените и се притеснил да не нападат по земята, писаха в Днес.бг.

Затова екипът на topactualno.com призовава всички читатели и приятели да се молим на Господ с неговата милост да ни пощади от мощни земетресения и силни разрушителни трусове. Да няма разрушени сгради и други катаклизми. Да няма пострадали хора, селскостопански животни, домашни любимци, дори и бездомни животни.

Защото по света продължават да се случват ужасни и страховити земетръсни катаклизми. Да не се случват на територията на България.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.