Вижте как всяка зодия понася жегата

0
283

Докато някои представители на зодиака приемат жегата като дар Божи, то за други тя е истински ад

Няма никакво съмнение, че всеки човек понася различно жегата.

Добре е да разберете как всяка зодия понася жегата, тъй като след няколкодневното разхлаждане се задават нови горещини.
Докато някои представители на зодиака приемат жегата като дар Божи, то за други тя е истински ад.

Вижте кой как понася жегата в крайна сметка:

ОВЕН
Тях ще ги познаете по това, че определено са скарани с жегата. Те веднага ще ви избутат от климатика и ще се настанят на вашето място.



жегата
Докато някои представители на зодиака приемат жегата като дар Божи, то за други тя е истински ад

Не забравяйте, че щом температурите навън преминат границите на търпимото, то и представителите на огнената зодия стават нетърпими.
Със сигурност няма да ви е лесно да изтърпите около вас човек, който през няколко секунди повтаря с театрален патос, че е много горещо.
Може би заради егоцентризма си, Овните вярват, че само на тях им е горещо и поради тази причина са единствените, които имат право да застанат на малкото сенчесто петънце в офиса.

ТЕЛЕЦ
За разлика от предишните представители на зодиака, Телците са пример за стоицизъм. Не ще изтърпят жегата с достойнство и дори няма да я споменат.
Макар да усеща, че се топи като бучка масло в новите си дрехи, той няма да отрони и думичка по въпроса. Но това ще е така само, докато не чуе хленченето на Овена. След това няма да пропусне да се съгласи с него, че е адска жега.
Още при първата възможност ще направи опит да подобри положението си като се настани в някоя добре охладена и кокетна сладкарница и си поръча някоя от любимите си охладителни напитки.

БЛИЗНАЦИ
Ако по някакъв начин успеете да ги разсеете, несъмнено ще забравят за жегата. Иначе и те като Овните реагират твърде емоционално. Интересното е, че представителите на тази зодия са разделени на две крайности – едните я обожават, а другите я мразят.
Като цяло представителите на тази зодия умеят да се тръшкат, пъхтят и мрънкат повече от добре.
Те могат да създадат усещане у останалите, че едва ли не ще припаднат, но могат и да търпят.
Както вече ви казахме, ако успеете да ги разсеете с нещо интересно ще забравят за проблема.

РАК
Раците не си поплюват и хвърлят цял куп обвинения върху съседите, кмета, правителството и големите икономики за това, че е такава жега.
Хулите срещу правителството са поради факта, че заради тях е беден и не може да си позволи климатик, кметът е виновен за градския транспорт, където е абсолютна сауна, а съседите готвят твърде много и с това затоплят сградата допълнително.
И докато хули наляво и надясно ще се опита да се примъкне колкото е възможно по-близо до климатика в офиса.

ЛЪВ
Царствения Лъв просто има решение на проблема с жегата – събира си багажа и отпрашва на море. Това изглежда е единственият представител на зодиака, който успява да извлече полза то факта, че слънцето е нагорещило положението като в пещ.
Ако не на море, Лъвът ще отпраши на планина или в най-лошия случай на басейн.
Когато замине на почивка за нищо на света не се напъва да излезе от лъскавия и добре охладен хотел, преди навън да е захладняло.
Може да изкара целия ден изпънат на шезлонга на сянка и разбира се с коктейл в ръка.

ДЕВА
Девите несъмнено са родени диетолози. Само те са наясно какво да пият и да хапват в жегите, за да не си създадат допълнителни проблеми. Този знак в действителност не страда нито от твърде високите, нито от твърде ниските температури, благодарение на шаманските си способности. Те успяват да си самовнушат, че се чувстват добре, без оглед на заобикалящата ги среда.
И те като Лъвовете умеят да яхнат вълната и биха заложили на купон на басейн или пък в планинска хижа.

ВЕЗНИ
Те са едни от най-предвидливите представители на зодиака и предварително са нагласили така графика си, че да не им се налага да излизат навън в жегата.
Качват се набързо в автомобила си и след това бързо притичват до добре охладения офис.
И това само в случай че не са се уредили с отпуск и не са успели да забегнат на морето.
Ако здраво ги напече обаче и те като Овните няма да спрат да повтарят една и съща мантра, гласяща, че е много горещо и не се издържа.

СКОРПИОН
Скорпионите също не издържат много на жегата. Те могат да отидат в най-близкото кафене и да изпросят лед под предлог, че баба им е припаднала под парещите слънчеви лъчи.
Няма да се зачуди и за миг, преди да присвои вентилатора на колегата си. Дори и да седне под климатика и да си вее с папка, отново няма да му е достатъчно и ще изтърчи до банята, за да се намокри.
Опитва всеки един метод за разхлаждане, който му дойде до ума, но винаги констатира, че на тази жега нищо не помага.
Всичко това ще бъде придружено с постоянното повтаряне, че му е писнало от тези горещини.

СТРЕЛЕЦ
Стрелецът успява да елиминира жегата и се сеща за нея едва, когато някой му напомни. Тогава разбира и че това е причината, поради която постоянно се поти.
Както винаги представителите на тази зодия са извън времето, пространството, а понякога дори и извън собственото си тяло.
Те може изобщо да не забележат, че навън е адска жега.
Ако все пак изпита сериозен телесен дискомфорт и започне да се поти стабилно, Стрелецът не се притеснява да се разхвърля дори и в офиса.
Не се изненадвайте, ако го видите гол до кръста и по къси панталони (за мъжете) или по бюстие, а защо не и горнище на бански (за дамите).
Не забравяйте, че те не притежават никакви социални задръжки.

КОЗИРОГ
Едва ли има по-търпеливи хора от представителите на зодия Козирог. Ако решат, могат да се разхождат в продължение на часове в жегата, без да им се налага да пийнат и капка вода, за да се разхладят.
Те създават впечатлението, че метеорологичната обстановка изобщо не ги притеснява. Няма никакви съмнения, че докато се разхожда под жарките слънчеви лъчи си мечтае да се изпъне в хладна стая между студени чаршафи.
Може да направи компромис и да замени тази мечта с дебела сянка, хванал изпотена чаша бира в ръка или друга разхлаждаща напитка.

ВОДОЛЕЙ
Търпят стоически, без да вдигат врява. Фактът, че Водолеите са хладни и вътрешно и външно им дава имунитет срещу телесни несгоди, свързани с жегата или високата влажност.
Често пъти могат да ви накарат да си помислите, че са изградени от съвсем друг материал, защото докато вие оливате целите под напора на слънчевите лъчи, те просто ще констатират, че им е топличко, без да отронят и капчица пот.
Единственото, по което можете да познаете, че им е горещо е това, че са се зачервили или са пребледнели в зависимост дали страдат от високо или ниско кръвно.
Разбира се на тях също им е некомфортно в жегите, но избягват да вдигат врява, защото тя така или иначе не променя нищо.

РИБИ
Това са вторите поред шамани след Девите, които могат да се охладят с мисъл.
Като всички останали и те предпочитат да избягат от горещините в някой морски курорт. Те обаче не роптаят постоянно, а използват онази част от съзнанието си, в която има безбрежна морска шир, зелени ливади и дебели прохладни сенки.
За капак на всичко си представят, че ги повява морският бриз и така изобщо не разбират, че е жега и затова няма да ги чуете да се оплакват, пише pik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.