Ново земетресение регистрираха в България

0
149

Земята е жива

Ново земетресение у нас, сн: ФБ

Информацията за това последно бг земетресение е от Националния сеизмологичен център при Националния институт по геофизика, геодезия и география на БАН. И е цитирана от бг медии.

Последното земетресение е засечено от сеизмографите на БАН в 21: 03 часа.

Неговият епицентър е районът на град Пловдив.

Силата на земетресението е 2,6 по Рихтер. Няма информацция  за пострадали хора и нанесени материални щети, уведоми Дарик.



На 29 март силно  земетресение със сила  3.8 по Рихтер   беше отчетено, а след него имаше  и няколко по-слаби последващи и затихващи труса.

Земетресението бе отчетено  в 08:39 часа преди обяд, уведоми dariknews.bg.

Кметът на Девин се оплакал, че следствие на силното земетресение, картините в неговия кабинет се разлюлели по стените и се притеснил да не нападат по земята, писаха в Днес.бг.

Затова екипът на topactualno.com призовава всички читатели и приятели да се молим на Господ с неговата милост да ни пощади от мощни земетресения и силни разрушителни трусове. Да няма разрушени сгради и други катаклизми. Да няма пострадали хора, селскостопански животни, домашни любимци, дори и бездомни животни.

Защото по света продължават да се случват ужасни и страховити земетръсни катаклизми. Да не се случват на територията на България.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.