Стоянка разказва за бъдещето

0
37584

 

Интересно

Стоянка

Едната леля Стоянка гостува в предаването „Без формат“ на Етв и разказва за нейните преживявания с извънземните.

През нощта Стоянка спала спокойно, дълбоко и сладко. По едно време чула ужасен тътен. Цялата й къща се разтресла.

В началото току що разбудената жена не могла да осъзнае какво точно се е случило.

След това станала от леглото. Къщата повече не се тресяла, но тя чула гласове.Тънки гласове като на деца, които водят някакъв разговор, но самата тя не можела да разбере за какво си говорят.

В началото си помислила, че деца от Хасково са пристигнали в селото. След това чула гласовете долу на първия етаж пред къщата. Стоянка погледнала през прозореца. Имала чувството, че те искат да влязат в къщата й.

Разбрала, че това не са деца, въпреки, че на височина били като деца на възраст 7-8 години. Около 130 см високи. Всички те изглеждали по един и същи начин. Малките извънземни били облечени в скафандри. Лицата им били открити. Големи, силно сплеснати лица, които не отговарят на големината на тялото.

Всички те били изключително подвижни и енергични. Толкова бързо се придвижвали, че Стоянка не можела да ги преброи колко са.

Наблюдавайки зад пердето на стаята си Стоянка забелязала, че правят опит да влязат в къщата. Тогава тя решила да действа. Светнала лампата в стаята си и излязла в коридора. Там имало ключ за лампата, която свети на верандата горе и осветява двора.

Втората леля Стоянка е ясновидка. Тя гостува в Ничия земя по Нова тв. Вижте второто видео.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.