Земетресение регистрираха в страната

0
293

Земята е жива

Земетресение у нас, сн. ФБ

Земетресение с магнитуд 2.5 по скалата на Рихтер е регистрирано в района на  Асеновград, област Пловдив. По данни на Националния сеизмологичен център при Националния институт по геофизика, геодезия и география към БАН, събитието е настъпило в 19:47 часа българско.

На 29 март 2024 г. силно  земетресение със сила  3.8 по Рихтер   беше отчетено, а след него имаше  и няколко по-слаби последващи и затихващи труса.

Земетресението бе отчетено  в 08:39 часа преди обяд, уведоми dariknews.bg.

Кметът на Девин се оплакал, че следствие на силното земетресение, картините в неговия кабинет се разлюлели по стените и се притеснил да не нападат по земята, писаха в Днес.бг и nova.bg.Затова екипът на topactualno.com призовава всички читатели и приятели да се молим на Господ с неговата милост да ни пощади от мощни земетресения и силни разрушителни трусове. Да няма разрушени сгради и други катаклизми. Да няма пострадали хора, селскостопански животни, домашни любимци, дори и бездомни животни.

Защото по света продължават да се случват ужасни и страховити земетръсни катаклизми. Да не се случват на територията на България.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.