Нели Конуей ни учи как да изпращаме енергия на разстояния (+видео)

0
1167

Нели Конуей дава отговори на някои любопитни въпроси, които вълнуват много хора. Един от тях е как можем да се самосъхраним

Съветите на Нели винаги са полезни Сн: Личен архив на Nelly Coneway

Специално за читателите на ТОПактуално.ком Нели Конуей ни изпрати писмо.

Отговорите на Нели Конуей публикуваме без съкращения и без корекции.

Комуникация с животните – с нашите любимци и дивите животни, как да им помогнем? Какви съобщения носят за нас, защо са ни избрали в този живот? Скъпа Нели, има ли още нещо, което трябва да знаем относно комуникацията с животните и това как да им помагаме?

Попитайте ги. Те веднага ще ви отговорят, особено домашните любимци. Те са толкова щастливи когато искате да разговаряте с тях (и да ги чуете).



Попитайте с кратки, простички изречения и слушайте, те ще ви отговорят с картина най-често, като откъси от филм.

Винаги питайте вашите Ангели-хранители, извисените учители, животните. Попитайте и послушайте, заглушете собствените си мисли и оставете божествената мъдрост да потече.

Вместо да си мислите дали е истинско това, което получавате като информация, вместо да се саботирате, повярвайте веднъж, два пъти, вярвайте си всеки ден, може да ви хареса.

Когато Ангелите ни помагат за осиновено дете… Трябва ли да казваме и името, с което то е дошло на този свят или само името, с което вече е познато?!

Казвате името, с което в момента детето е познато.

Нали душата е избрала да дойде на този свят, дадено и е име, което след време осиновителите сменят по една или друга причина.

Смяната на името е с телепатично одобрение на душата, която знае за осиновителите си и съдбата, която си избира.

Благодарим на Нели Конуей и на Ангелите  за полезните съвети, които сподели с нас!

Не пропускайте да изгледате и двете видеа по-долу.

От първото ще се научите да прилагате охлаждащо дишане. То е полезно за избухливи, за нервни хора и за тези, които  се притесняват много.

От второто видео с Нели Конуей ще се научите как сами да  изпращате  лечебна енергия на разстояние. Ако някой ваш близък, роднина или приятел се нуждае от помощ, защото е болен или е в трудно положение. Тази енергийна помощ е изключително важна.

**************

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.