Нели Конуей ни отвежда в непознатия свят на нашата аура

0
431

Въпросът за аурата е изключително важен. Много хора се вълнуват от своята аура. Нели Конуей дава полезни отговори  и съвети

Нели Конуей разкрива пред нас непознатия свят на човешката аура Сн: Nelly Coneway

Специално за читателите на ТОПактуално.ком Нели Конуей изпрати преди време това писмо, с което отговори на следния въпрос:

“Интересно, как виждате цветовете, и всеки човек ли има такива?”

Нели Конуей написа: “Чудили ли сте защо децата рисуват котето зелено, кучето лилаво, мама розова, тате син?

Децата, особено като са малки, до 5-6 г., когато връзката им с Господ е много силна, виждат аурата, виждат и ангелите и др. духовни същества около нас.Животните също виждат аурата и така избират кой е добронамерен човек.

Всеки човек свети различно, в зависимост от цвета на аурата му.

Няма еднакви, всеки е уникален и важен за живота на планетата. В аурата на всеки човек има два преобладаващи цвята. Обикновено са тези, които са му любими и в които често се облича. Освен, ако не е депресиран и подсъзнателно избира черното и сивото, за да избяга от света и да се скрие.

Всяка аура също зависи от мислите, чувствата, настроението на човека.

Музиката, както и снимката (най-вече проектирането от очите) също имат цветове.  В нея е запечатено моментното състояние на Твореца, когато  влязъл в контакт със Създателя и свалил Божествените вибрации и енергии, които ще променят вибрациите на тези около тях.

Затова е много важно да се създава хармонична музика, която да уголемява аурата и да отваря сърдечната чакра.

Аз лично виждам музиката като цвят, също виждам цвета на хората, когато ми говорят или пишат различни неща, знам от коя чакра проектират, защото тя е отразена в цвета на аурата им, когато чета книги виждам цветовете на аурата на автора и кои ангели хранители, извисени учители и помощници са били с него/нея докато е писал книгата.

Виждам и от коя чакра проектират докато са писали книгата.

Понякога хората говорят или пишат едно нещо, но като се включа в енергията им, виждам истинските им намерения, какво наистина ми казват и в какво състояние са – извисено духовно или в егото им.

Вие също можете да опитате да видите вашата аура или аурата на тези около вас.

Благодарим на Нели Конуей за полезната информация и съвети за нашата аура!

На видеото долу Нели дава още полезни съвети за вашата аура.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.