Тончо Токмакчиев: Да, свалих корема и 15 кг, това чудо е велико! (ето кое било т.нар. „чудо“)

0
513

Тончо Токмакчиев събра погледите на колегите и феновете си с чистак нова визия, браво!

Голямо браво си заслужи комикът Тончо Токмакчиев, който макар и в напреднала възраст успя да влезе във форма, а към днешна дата да се похвали с визия на младо момче. Той окончателно свали корема, който беше пуснал през годините, а заедно с него се отърва и от петнадесетина излишни килограма. Самият той обаче признава, че не мисли да прекъсва дотук.

„Няма да лъжа и говоря глупости – хич не си падам по спорта. Никога не съм бил спортна натура и това да се бъхтя и цедя във фитнеса или да тичам като алтав, не е било, няма да го бъде и сега. Но да, свалих корема и още 15 килограма заедно с него. И се радвам, защото това чудо наистина се оказа велико“, споделя Тончо Токмакчиев.

Тончо Токмакчиев
Тончо Токмакчиев нарича това чудо, но всъщност то просто е здравословен режим

Актьорът се решил да влезе във форма, напътстван от колежката си Ани Михайлова, с която пресата неведнъж го е свързвала в страстна и дългогодишна връзка. Без значение дали това е така, или не, Тончо би трябвало да благодари на Ани Михайлова за новото си Аз.

Въпреки тежестта на годинките, комикът успя да отслабне със здравословния сок, който си приготвя всеки ден, в съчетание с контролиран режим на хранене. Въпросният сок заменя всеки ден закуската на Тончо Токмакчиев и още сутринта му започва с 300-400 калории по-малко.



„Пия сок всяка сутрин, но категорично не закусвам. Сокът най-често е от портокал и грейпфрут, от целина и морков, или лимон с магданоз. Изпивам поне половин литър, заедно с водата в него, разбира се, за да имам достатъчно течности и да не се обезводня. Следващото количество вода приемам, когато вече отида на работа и гледам да пия поне по 2,5-3 литра на ден“, разкрива тайната си Тончо Токмакчиев.

За обед той залагал на огромна свежа салата, която въпреки размера си, е лишена от голям брой калории, като към нея често добавя 300 грама риба или 200 грама месо на скара. А вечерята му е също лека и отново се базира на разделното хранене. Единственото му прегрешение е чаша вино по време на вечерята, защото от бирата се е отказал отдавна.

„Махнах тестото, което преди набивах доста често, зарязах и сладкото – това е. Чувствам се много по-жив и енергичен от преди и съм убеден, че магията на цялото това нещо е именно в смутитата (соковете), които пия ежедневно“, твърди актьорът.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.