Седмичен хороскоп от 18 август до 24 август 2014 г. – 1 част

0
636

Вашият седмичен хороскоп (от 18 август до 24 август 2014 г.) – част 1

ОВЕН (21 март – 20 април) Според вашия седмичен хороскоп успехът през настоящата седмица до голяма степен ще зависи от способността бързо да се учите и прилагате на практика придобитите знания. Освободете се от миналото и потърсете ново приложение на своите способности. Не се обезкуражавайте! Ако целта ви е осъществима, има шанс да получите могъща подкрепа. Действайте!

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май) Вашият чар ще позволи през настоящата седмица да създадете необходимите контакти и партньорства. Минали заслуги ще изиграят своята роля при разкриване на перспективи в деловата сфера. Започва период на разбирателство и семейните проблеми ще намерят благоприятно разрешение.

седмичен хороскоп
седмичен хороскоп

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)  Настоящата седмица е благоприятна за пътуване по лични или делови въпроси. Някои задачи може да изискват повече усилия, но резултатът ще се отрази положително на материалното ви положение. На приятелска среща през уикенда, вероятно ще се роди много креативна идея. Доверете се на хората, който заслужават!

РАК (22 юни – 22 юли)  Според вашия седмичен хороскоп през настоящата седмица с повече търпение ще съхраните своите позиции в отношенията с околните. Полезно е да организирате весело парти, за да зарадвате близките хора. Вземете инициативата в свои ръце и докажете на какво сте способни!



ЛЪВ (23 юли – 22 август) Тази седмица обещава да бъде достатъчно продуктивна, ако насочите цялата събрана енергия към решаване на неотложните дела. Възможните недоразумения трябва коректно, но твърдо да се изяснят. Важното е да не прибързвате и да поставете правилните приоритети. Остава само крачка до успеха!

ДЕВА (23 август – 22 септември) Според вашия седмичен хороскоп настоящата седмица е подходяща за творчество във всичките му проявления. За начало огледайте постигнатото и позицията, на която се намирате. Възможностите ви са много по-големи! Разгърнете своя талант максимално и променете света наоколо!

КЪМ ВТОРАТА ЧАСТ ТУК>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.