Седмичен хороскоп от 18 август до 24 август 2014 г. – 2 част

0
450

Вашият седмичен хороскоп (от 18 август до 24 август 2014 г.) – част 2

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври) Според вашия седмичен хороскоп настоящата седмица е благоприятна за ново начало, търсене на съмишленици и партньори в бизнеса. Постарайте се правилно да пресмятате времето за пътуване и срещи. Романтичното настроение обикновено пречи на концентрацията и тези дни е по-добре да се придържате към златната среда.

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември) През настоящата седмица не се поддавайте на провокации, по-добре е да ги подминете спокойно, вместо да се впускате в безсмислена борба. Бъдете предпазливи в решенията и тези дни ще бъдете възнаградени за всички положени усилия. Не пропускайте шанса да разпуснете в приятна компания. Вие го заслужавате!

седмичен хороскоп
седмичен хороскоп

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември) За решаване на лични проблеми през настоящата седмица ще трябва да отделите достатъчно време. Сега е полезно да потърсите нови контакти и запознанства. Не пренебрегвате професионалния опит на хората около вас, може да научите много нови и интересни неща. Отдихът в лоното на природата ще ви се отрази най-добре.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари) Според вашия седмичен хороскоп някои желания през настоящата седмица могат да се окажат противоположни на поставените по-рано цели. Потърсете работещия компромис. Опасенията за бъдещето вероятно ще се окажат безпочвени. Имате нужда от почивка, така че, не се натоварвайте прекомерно.



ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари) Повече благоразумие не е излишно, тъй като през настоящата седмица може да попаднете в деликатна ситуация. Вие чувствате прилив на сили и трябва да ги използвате по правилния начин. Сега е моментът да се погрижите за личните отношения, уюта на дома или да откликнете на молба за помощ.

РИБИ (20 февруари – 20 март) Според вашия седмичен хороскоп през настоящата седмица е малко вероятно да повлияете върху хода на събитията, затова се постарайте да ги използвате в свой интерес. Далечно пътуване ще бъде неочаквано ползотворно и успешно. Запазете неутралитет и може да очаквате това да наклони везните във ваша полза. Доверете се на интуицията, тя никога няма да ви подведе!

КЪМ ПЪРВАТА ЧАСТ ТУК>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.