Нели Конуей говори за Ангелите, които са около нас

0
535

Привържениците на Нели Конуей знаят, че тя влиза в контакт с различни Ангели по мисловно-телепатичен път, но също така може да ги вижда

nelly
Нели Конуей обяснява как да разберем, че Ангелите са около нас Сн: Nelly Coneway

Преди време специално за читателите на topactualno.com Нели Конуей изпрати това писмо. Публикуваме го без редакции и съкращения.

„Ангелите съществуват на различна вибрационна честота от нас и по тази причина повечето хора не са в състояние да ги видят, но ние често усещаме тяхното присъствие около нас.

Не е необходимо да бъдете дълбоко религиозен или да имате силна духовна вяра, за да усетите присъствието на ангелите. Независимо дали вярвате или не, ангелите са с вас и искат да направят живота ви по-лесен и по-щастлив.

Тяхно свещено право е да ни помагат, за това са създадени от Бог, за да бдят над нас и да ни водят.



Ето няколко признака, че Ангел е наблизо:

1. Температурата в помещението може да се промени. Може да почувствате внезапен прилив на топъл въздух или топло сияние, което ви заобикаля.

Можеш също така да настръхнете или гореща вълна да ви залее по гърба, врата или главата. В присъствието на Архангел Михаил много хора се потят и им е много горещо.

2. Може да видите бели кръгчета (орби) или цветни кръгчета от светлина. Белите са ангелите хранители, цветните са архангелите.

3. Интригуващ аромат може да се появи от нищото. Понякога цялата стая мирише на тропически цветя или на рози.

4. Разноцветни светлинки като конфети означават, че архангелите са наблизо. Можете да видите снопове светлина, стичащи се от тавана надолу или бързо движещи се от единия до другия край на стаята, или може да се закачливи проблясъци или искри от светлина.

Не се страхувайте от тях. Няма да видите ангел, ако не сте готови за това. Ангелите не искат да ви уплашат или навредят.

5. Когато ангелите са наблизо може да чувствате сякаш има някой с вас в стаята или като че ли някой току-що минава покрай вас, или може да имате усещането, че някой стои зад вас с ръцете си на раменете ви.

6. Ангелите могат за ви дадат знак и в небето с облаци, които приличат на ангели, пера или крила, означава, че са с вас.

7. Бели пера могат внезапно да се появят в най-невероятното и неочаквано място. Това е сигурен знак, че ангелите са с вас и са готови да отговорят на вашите молитви.

8. Може да чуете ангелски гласове, които се опитват да общуват с вас. Ако гласът е само шепот или е заглушен, изпратете телепатично съобщение на ангела да говори по-силно.

Не си мислете, че ангелският глас, който чувате е продукт на въображението ви.

Понякога може да чуете ангелите да пеят нежно, като приспивна песничка, за да ви успокоят и премахнат стреса. Понякога ще чуете звук на звънчета.

9.  Когато започнете да намирате стотинки навсякъде, това е знак, че сте заобиколен с ангели, които ви помагат.

10. Когато започнете за виждате числата 444; 777 означава, че молитвите ви са чути и ангелите работят за да ми помогнат.

11. Когато много се страхувате ангелите могат да се появят в съня ви и да ви дадат решение на проблема. На сутринта ще се почувствате по-положителен и ще имате по-ясна представа в коя посока да поемете.

12. Серия от “съвпадения / случайности” когато изведнъж близките и приятелите ви започват да говорят за ангели около вас.

Понякога ангелите ще направят присъствието си много очевидно. Най-често се случва когато сте в книжарница или библиотека и може би несъзнателно търсите напътствия за живота си, и изведнъж една книга ще полети от рафта и ще падне точно в краката ви.

Обикновено е Архангел Рафаил, който ще привлече вниманието ви към ангелския свят и ще ви напомни, че не сте сам.

Помолете ангелите за повече знаци и те с удоволствие ще ви покажат, че са с вас. Те са тук, за да ни помогнат на житейския път.“

Сърдечно благодарим на Нели Конуей, че сподели с всички читатели на topactualno.com любопитна информация за Ангелите и как да ги откриваме около нас!

Видеото долу е среща с Нели Конуей, когато беше в София преди време, за да проведе два от своите Ангелски семинара.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.