Това е БГ манастир, в който се случват най-много чудеса (ВИДЕО)

0
678

В България има безброй много манастири, в които се намират чудотворни мощи и икони, но в един от родните манастири се случват най-много чудеса

До София се намира Обрадовският манастир, който носи името на един голям Светец и изключителен помощник на живите хора.

Това е Свети Мина. В християнската култура са познати много икони на Свети Мина – яздещ бял кон, в цял ръст или до кръста.

Но в Обрадовския манастир има една уникална чудотворна икона на Свети Мина в цял ръст, а размерите на иконата също са с човешки ръст.

Иконата не е древна. Тя е нарисувана от големия художник Михаил Миронович Малецки, след като сънувал непознат мъж в цял ръст с щит и с копие в ръка.



manastir-sv-mina
Обрадовският манастир Свети Мина

Мъжът от съня заповядал на талантливия художник да го нарисува в цял ръст, така както го е запомнил.

Михаил   Миронович Малецки нарисувал картината, без да подозира, че един ден тя ще се превърне в уникална чудотворна икона.

Въпреки, че е роден в Кобеляки, Полтавска област, художникът е живял в София и е работил като реставратор във Военно-историческия музей в София. Реставрирал  е Руската  църква Свети Николай в София, в която се намират чудотворните мощи на Свети Серафим Соболев, както и Самарското знаме.

Свети Мина помага в най-разнообразни направления:

За намиране на изгубени вещи;

За намиране на нова работа;

manastir-sv-mina
Голямата чудотворна икона на Свети Мина

Намиране на подходящ партньор в живота;

За зачеване на деца; Вярващи, които са станали родители, след като са се молили на Свети Мина казват, че са оставяли детски дрехи на иконата. Имало е случаи след занесени розови дрешки да се роди момиченце и след сини – момченце.

Жена купила розови и сини дрешки, след това се върнала и взела жълти – оставила полът да бъде избран от Всевишния и станала майка на близнаци момче и момиче.

Той пази семействата, жените и децата;

Помага да се възвърне изгубеното душевно равновесие;

Ще ви помогне да намерите най-добрите лекари, които да ви излекуват, ако сте болни.

Помага да намирате нови идеи в работата и в живота;

Ще ви помогне да срещнете подходящи приятели, с които да се чувствате прекрасно;

manastir-sv-mina
Обрадовски манастир Свети Мина

************

В Обрадовския манастир се намира и друга интересна икона – на свети Фанурий. Той също помага при намиране на подходящ партньор.

************

Освен в Обрадоския манастир, където се намира голямата уникална и изключително чудотворна икона на Свети Мина, негови чудотворни мощи са вградени в параклиса в центъра на Велико Търново.

Той се намира в началото на парк Марно поле, точно срещу РДВР.

Научете повече ТУК.

************

Ако изпитвате остра нужда от помощта на Свети Мина, но в момента не можете да пътувате до София или до Велико Търново, помолете се на неговата икона. Той ще чуе вашите молитви и от разстояние,  защото мисълта е енергия, която се движи с огромна скорост.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.