Сензационни разкрития за убийството на Висоцки на 25 юли!

0
349

Владимир Висоцки е бил убит при загадъчни обстоятелства навръх 25 юли 1980 година, които биват разкрити 35 години по-късно

Един от най-гениалните творци и музиканти на Русия – Владимир Висоцки е бил убит навръх 25 юли 1980 година. Днес се навършват точно 35 години от загадъчната смърт на този невероятен певец. Версиите за причините за неочакваната гибел на Висоцки са били доста разнородни, твърдят руските медии.

Но днес сензационни разкрития дават повече яснота за това какво се е случило на днешния ден преди 35 години. Това споделя Павел Павлович Николаев, който е водил разследването на загадъчната смърт на певеца, съобщава ег.ру, цитиран от Петел.

Милиционер Николаев развенчава митът, че Владимир Висоцки е починал от свръхдоза наркотици. Той е бил убит от своите приятели, които всъщност са причинили неговата кончина по непредпазливост.

Ето какво се е случило в злокобната вечер срещу 25 юли 1980 г.



visozki
Владимир Висоцки е бил убит

Владимир Висоцки, заедно с артиста Валерий Янклович и доктор Атанатолий Федотов седнали да се черпят.

Владимир Висоцки е бил известен със своя избухлив нрав и след няколко обърнати чашки той започнал да дразни дамите в компанията на приятелите.

В този момент другарите му по питие решили да охладят страстите на певеца, завързали го и го изнесли на балкона, за да може да поизтрезнее.

Но за съжаление, купонът продължил с пълна сила и другарите забравили за Владимир Висоцки.

Едва на сутринта се сетили за своя приятел на балкона. Когато го прибрали, се оказало, че часовете, прекарани с въжета около тялото, са нанесли сериозни здравословни проблеми на Висоцки. Малко по-късно той издъхнал.

Назначеният по разследването милиционер предложил да бъде повдигнато обвинение на приятелите на певеца по непредумишлено убийство. Но, за съжаление, властта забранила подобни действия срещу изтъкнатите другари на Владимир Висоцки.

Павел Павлович Николаев категорично отхвърля и тезата, посочена в книгата на полската авторка Марлена Зимна, чието име е „Кой уби Висоцки?”. В нея се разказват предположенията на лекаря, лекувал певеца, според когото бардът е починал от отравяне със силно токсично вещество, в комбинация с алкохол и транквиланти.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.