Убедете се сами: Това е най-точното гадаeне за бъдещето по чаша за кафе

0
1990

Ще ви предложим един уникален начин, с който ще реализирате най-точното гадание за вашето бъдеще по чашата с любимото ви кафе

kaffee
Мистерията, наречена гледане на кафе

Всички сме чували какво ли не за гаданието по чаша за кафе. Днес обаче, ще ви предложим един нетрадиционен метод за гадание.

Този път няма да надникнем по утайката от кафето, останала в чашката ни. А сами ще си представим и ще изрисуваме в мислите си своята любима чаша, с която сутрин или през деня ще си предоставяме малки удоволствия докато пием сутринното или следобедното ни кафе.

Този лесен тест за гадание по чаша ни е представен от онлайн портала Dama.bg.

За да пристъпим към подготовката към този уникален и точен тест, е необходимо да се отпуснем и да си представим как изглежда нашата любима чаша за кафе или чай.



Намислете си какъв цвят е чашата ви. Дали по нея има точки, райета, вълнообразни линийки или просто тиренца. Може да има снимка на любим човек, на домашен питомец или просто на цветя.

Готови ли сте? А сега и резултатите.

Цветът на чашата ви е важен, тъй като той обяснява цялостното състояние на духа ви в момента. Колкото по-светъл и топъл е цветът, който сте си представили, толкова емоционалното ви състояние е по-стабилно и жизнерадостно. Ако сте избрали тъмни и тежки тонове, това сигнализира за дълбок проблем, който терзае душата ви.

След като вече цветът на нашата чаша за кафе е изтълкуван, следва да си представим дали по повърхността й има шарки. Точки, вълнообразни линии, райета или чертички.

Ако сте си избрали точките, това означава, че сте творческа личност, която може да намери изход във всякаква задънена ситуация. Вие сте истински вулкан от енергия и можете с лекота да заразите околните с вашите настроения. Затова и те толкова много ви уважават и ви симпатизират.

Ако по чашата има строги райета, то вие сте по-консервативно настроена личност. Винаги предпочитате да решавате проблемите си по стандартния начин. С точни и обосновани решения, подкрепени от твърди доказателства и мотиви. Често хората виждат във вас желания лидер, който може да ги поведе към всякакъв изход, без значение от ситуацията, в която е попаднал колективът.

В случай, че сте изрисували по чашата си вълнообразни линийки, то това гарантира за вашето огромно сърце и преливащото чувство на любов към всички и всичко. Вие създавате уникална атмосфера край себе си и карате всички да се чувстват по изключително комфортен начин във ваше присъствие. Успявате да накарате хората около вас да вярват, че светът става по-добро и безопасно място за живеене и те са ви благодарни за това.

Ако сте изрисували своята чаша за кафе или чай с тиренца и просто чертички, то това говори за предварително обмислено действие. Всяка ваша стъпка е част от добре премислен план. Вие сте изключително ефективни в своята работа и сте желаният служител в трудни ситуации. С удоволствие и без задни мисли сте готови да помогнете на своите колеги, винаги имате готов съвет за всеки проблем.

И така, това е този изключително приятен и точен тест за гадание с чаша за кафе. Надявам се, че и вие сте открили нещо ново за себе си, за своя характер и възприемане на околния свят.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.