Мистерия: Гостенка от далечното бъдеще се явила в 1924 г. (СНИМКИ)

0
1472

Има доста неща, които не подозираме за мистериите в живота. Едно от тях е пътуването във времето с гостите от бъдещето, които се връщат години назад

Голяма част от нашите читатели, когато са били малки, през лятната ваканция са гледали филма „Гостенка от бъдещето“.

бъдещето
През 1924 г. гостенка от бъдещето на плажа във Варна

Припомнете си избрани моменти чрез видеото по-долу.

Сега по същество. Българин, който живее от години в Испания, във Валенсия изпратил в редакцията на БЛИЦ една ретро снимка. Тя е направена през 1924 г.

Читателят на БЛИЦ написал, че на снимката, направена през 1924 г. позират български известни актриси от миналото по бански костюми на плажа във Варна.



Читателят предполага, че това е вероятно най-първата снимка по бански на български плаж. При това бански, които са доста изрязани, а не с цели корсети, каквато е била модата много по-рано.

На заден план се вижда друга млада жена, която е сложила тъмни слънчеви очила и е застанала в поза сякаш разговаря по мобилния си телефон.

Читателят на БЛИЦ продължава с обясненията, че след като проверил в Уикипедия кога са се появили очилата, историците датират 6 век.

Но слънчевите очила са били изобретени чак през 1929 г. в САЩ.

бъдеще
Гостенин от по-далечното бъдеще

Ако снимката е правилно датирана – 1924 г., тогава може да се касае за феномена пътуване във времето и гости от бъдещето на посещение в миналото.

Ако, обаче, годината е сбъркана и вместо 1924 г. става въпрос за 1934 г., тъмните очила не са никакъв проблем, но защо младата жена държи ръката си така, сякаш говори по мобилния си телефон?

бъдеще
И тя ли е гостенка от бъдещето?

В чуждата преса преди години се появи снимка от 1941 г. При откриването на моста  Саут Форк в Канада са се събрали много хора, за да уважат официалното и значимо събитие.

Сред гражданите, които носят бомбета и очила, характерни за онези години, изпъква фигурата на млад мъж, който изглежда доста различно.

Неговите тъмни очила напомнят на модата поне 20 години по-късно, а дрехите му приличат на суичър и жилетка, а не риза, вратовръзка и сако, като другите мъже от фотографията.

Дали и той не е гостенин от далечното бъдеще?

Третата снимка е направена в края на 50-те години в САЩ. Младата жена върви и държи с ръка нещо, което допряла до ухото си. Тя говори по мобифон!?

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.