Нели Конуей ви учи как да повдигнете своето самочувствие

0
551

Нели Конуей идва на помощ на всички свои приятели и последователи, защото се оказа, че много българи са без самочувствие

Сн: Личен архив на Nelly Coneway

Специално за читателите на ТОПактуално.ком Нели Конуей изпрати тези полезни съвети. Публикуваме ги без редакция и съкращения.

„Как да подвигнем самочувствието си?

Самочувствието може да бъде възвърнато чрез балансирането на т.нар. татвас, или елементите на земя, въздух, вода, огън, итер; на подсъзнателно и съзнателно ниво, което ще помогне да се отворят и чакрите, енергийните центрове.

Пазете себе си положително заредени.



Отхвърлете всички негативни мисли и хора, и избягвайте негативна среда.

Пуснете слънцето в живота си. Отворете щорите и прозорците в дома си и изчистете въздуха. Застоялия въздух и остаряла обстановка генерират отрицателна атмосфера.

Поддържайте дома си подреден. Хаос и прекалено много вещи затлачват не само къщата, но и живота ви. Не взимайте повече отколкото ви трябва. Споделете с другите това, което имате в повече. Не се притеснявайте да давате, защото вселената ще ви донесе още повече изобилие.

Направете си място за медитация и молитва. Всеки ден трябва да се уедините, необезпокояван от никого в това специално кътче и да се свържете с духовните си водачи и ангелите.

Медитацията и молитвата ще променят перспективата ви, ще ви дадат надежда за по-добро бъдеще.

Медитацията е добра за ума, молитвата е добра за душата ви. Всеки има нужда от място, където да се освободи от собствените си мисли и да се фокусира на нещо по-голямо, на мисията си, на това защо е тук на този свят.

Много е важно да имате достатъчно време за сън и за упражнения, физически движения, това, което ви доставя удоволствие и ви релаксира.

Когато спортувате, вашето тяло освобождава ендорфини. Тези хормони от своя страна се отразяват на това как вие възприемате себе си.

Дайте си сила и повишете самочувствието си като вярвате в себе си. Само вие може да направите това. Само когато приемете себе си такъв какъвто сте в момента, само тогава ще разберете, че ние всички сме част от един голям план, тук сме да си помагаме и подкрепяме нагоре по пътя на духовната еволюция, а не да съдим себе си.

Тук сме да помогнем на другия, не да го нагрубим, нараним, използваме, обиждаме.

Много е важно как говорите на себе си. Често нещата, които чуваме за себе си и нещата, които казваме на себе си, стават част от това кой сме.

Погледни в огледалото всяка сутрин и всяка вечер и си кажи – Аз те обичам! Кажи на себе си всички тези хубави неща, които обичаш за себе си, визия, характер…

Знаете ли, че ако започнете да обичате най-малките неща за себе си, ще ви помогне да се чувствате по-добре.

Прегърнете недостатъците си. Кажете на недостатъците си, че те са част от вас и покажете любов и подкрепа към себе си.

Не говорете негативно за себе си. Никога не казвайте, че не можете да направите нещо или че сте никой, никога не си казвайте – наум или на глас, че никой не ви обича, на никого не сте нужен и че за нищо не ставате.

Вместо това кажете на себе си хубавите черти в характера си, това с което се гордеете, кажете си колко път сте извървели и през колко изпитания сте минали, за да сте това, което сте.

Наблюдавайте мислите си! Започнете деня си с позитивни потвърждения.“

Благодарим на Нели Конуей за изключително полезните съвети, които сподели с нас!

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.