Излекувайте хремата за часове с тези домашни капки (ето и рецептата)

0
764

Хремата е едно от най-досадните неща на света и пипне ли ни, няма мърдане цяла седмица – но не и с тези домашни капки

Есента дойде, а със захлаждането на времето, дойде и ред на простудите и настинките. Какво по-досадно нещо от хремата, от която хем се чувстваме дискомфортно, хем и ни боли глава?!

Старата поговорка, че хрема с лекарства минава за седмица, а без лекарства за седем дни, вече не важи. Защото може да я излекуваме светкавично и то за броени часове с тези уникални домашни капки, чиято рецепта ви предлагаме сега.

хрема
Хремата изчезва буквално за часове с тези целебни домашни капки

Трябват ни десет милилитра физиологичен разтвор от аптеката или просто леко подсолена водичка, в която които капваме 5 капки клеева тинктура. Това е цялата философия. А после с този приготвен разтвор капваме по 3-4 капки във всяка ноздра.

Добре е да знаем, че преди да използваме домашните капки против хрема, трябва да почистим добре носа си от секрета, като за целта може да капнем по 2-3 капки от физиологичния разтвор в ноздрите, за да се втечни по-добре секрета и лесно да го отстраним, преди упатребата на лечебните капки.



Лечението на хрема с домашните капки с клеева тинктура е подходящо за хора на всички възрасти и дори малки деца. Винаги дава отличен ефект, но няма как да не предупредим, че макар и рядко, има хора, алергични към пчелни продукти. В такъв случай, разбира се, тези домашни капки не са за тях, за да не дадат други отражения.

За всички, които не са алергични обаче, сами ще се уверите, че ако приложите капките поне два пъти дневно, на следващия ден носът ви вече ще е съвсем сух, отпушен и от хремата няма да е останала и следа. Бъдете здрави и успех с лечението при нужда!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.