Вашият Дневен Хороскоп за събота (03.10.2015г.) Всички зодии. Част 1

Ето в какво ще ви върви според вашият Хороскоп за Днес (03.10.2015г.). Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв и Дева.

Овен

Най-важният съвет на вашия Хороскоп за деня: Внимавайте, защото днес може да изгубите нещо на което много държите. Диалогът с вашия партньор ще бъде много труден. Възможни са кавги, недоразумения и истински сълзи. Проявете търпение и помислете преди да предприемете каквото и да било. Отървете се от ненужните вещи. Днес ваш приятел може да ви обърне гръб необяснимо защо. Не правете драми и не се опитвайте да му го върнете.

Телец

Днес ваш роднина може да ви разочарова. Добра  и много важна новина ще има за родените в неделя и вторник. Много добър ден, ако сте решили да направите промени във външния си вид. Не се страхувайте да обсъдите с партньора нещо, което от дълго време ви дразни.



Близнаци

Днес може да имате неочаквани разходи за някакъв ремонт. Хармония в отношенията ви с близките. Проявете търпение и ще видите как много скоро обърканите ситуации около вас ще започнат да се нареждат. Не се подвеждайте по невярни приятели.

Рак

Според днешния ви Хороскоп   втози ден любовта изглежда много далечна за вас, а чувствата ви игнорирани и стъпкани. Опитайте се да поговорите с човек, който ви е близък. Купете си нова дреха или нещо, което отдавна ви харесва.

Лъв

Очаква ви вълнуваща тайна среща. Разочарование от приятел или роднина. Не казвайте нищо, подминете, защото иначе взаимно ще се нараните още повече. Днес се опитайте се да бъдете заобиколени от доверени приятели, те ще ви дадат сили.

Ето какво ви съветва вашият дневен хороскоп.
Ето какво ви съветва вашият дневен хороскоп.

Дева

Днешния ви Хороскоп предсказва, че на този ден ще срещнете един забележителен човек, който ще ви помогне много да разрешите ваш проблем и ще ви даде шанс да продължите напред в осъществяването на някакво ваше желание.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.