Вашият Дневен Хороскоп за събота (03.10.2015г.) Всички зодии. Част 2

Ето в какво ще ви върви според вашият Хороскоп за Днес (03.10.2015г.). Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей и Риби.

Везни

Вашият Дневен Хороскоп показва, че днес за повечето започва нова фаза. Ще се отворят нови възможности  във всички сфери. А, дали ще се възползвате се от тях, това зависи само от вас. Пазете се от крадци. Силни емоции в любовта. Отличен ден за пари. Не отлагайте за утре това, което трябва да направите днес. Вашата ревност пак ще ви подложи на изпитание.

Скорпион

Много от нещата, които правите днес ще имат пълен успех! Венера ще ви направи  привлекателни в очите на хората, които ви интересуват. Добра възможност за работа. Забавлявайте се. Поканете приятели и развихрете таланта си в  кухнята. Доверете се на човек от зодия Водолей. Добра новина в любовта за хората родени в петък и неделя.



Стрелец

Вашият Дневен Хороскоп предупреждава, че човек от  миналото ви ще се появи отново и ще създаде притеснения и поводи за безпокойство. Не се страхувайте, защото Юпитер ще бъде във ваша защита. Ако ви потърси човек, които се  опитва да си върне доверието ви – дайте му шанс. Труден ден в любовта. Възможно е съмнение да разруши доверието помежду ви.

Козирог

Помислете върху начина по който инвестирате вашето време, пари и енергия. Любопитни и недобронамерени хора се опитват да следят стъпките ви и да ви навредят. Бъдете внимателни и по-дискретни. Ако мислите за ново начало в любовта, сега е моментът да действате.

Водолей

В любовта може да има отстъпления заради едно недоразумение. Ако имате някакъв таен живот, внимавайте, защото може да станете жертва на грозна клюка или клевета. Ще ви изненада и заинтригува смело предложение от човек, който до сега е стоял доста настрана от вас.

Ето какво ви съветва вашият дневен хороскоп.
Ето какво ви съветва вашият дневен хороскоп.

Риби

Вашият Дневен Хороскоп ви предсказва, че днес сте в особено деликатна фаза. Може да ви се наложи да впрегнете цялото си самообладание, за да замълчите, вместо да крещите. За любовта днес ще е щастлив ден. Време е да преодолеете с решителност въпрос, който отдавна отлагате.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.