3-годишен помни свое превъплъщение като змия

0
288

Дете от Тайланд твърди, че помни в детайли свое предишно съществувание на Земята, когато не е било човек, а… змия, убита от настоящия му баща

Малкият Делавонг е едва 3-годишен, когато изненадващо започва да разказва на родителите си неща, свързани с предишното си превъплъщение. Той си спомня в детайли първия път, когато се среща с настоящия си баща Хиев, описвайки един епизод от миналото му, за който мъжът вече отдавна е забравил.

Става дума за случай от младежките години на Хиев, когато веднъж той се натъква с двете си кучета на изплашена змия в една пещера, която впоследствие убива и изяжда, след като я изпържва.

Изуменият Хиев потвърждава изцяло разказа на детето си, без да има обяснение как то може да знае за този забравен и от самия него инцидент преди толкова години. Самият Делавонг обаче твърди, че знае всичко това, тъй като в своето предишно превъплъщение е бил именно въпросната змия, убита и изядена от баща му.

Момчето страда от рядка болест, заради която кожата в долната част на тялото му е покрита с люспи, които приличат на змийски.



змия
Детето твърди, че е било змия

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.