Най-точните характеристики, описващи всяка зодия (I част)

0
283

Вероятно ще се съгласите с тези характеристики

В следващите няколко реда ще намерите най-точните характеристики за всяка една зодия.

От следващите кратки характеристики ще научите всичко, което описва най-точно всяка една зодия. Разбира се всеки има своите хубави и лоши черти от характера и сега е времето да ги научите:

Овен
Определено не ви съветваме да спорите с тази зодия. Те са от хората, при които мисловната дейност идва след действията. Овните са на принципа „Защо да се спирам само защото останалите спират?”.
Винаги си казват „Това няма да ми се случи” и си мислят, че никой не е в състояние да свърши работата по-добре от тях самите.
Според тях инатът им е положително качество. Чувстват се добре, когато наоколо няма други представители на тяхната зодия. Не си помисляйте да ги нападате, защото ще пострадате.

Вероятно ще се съгласите с тези характеристики
Вероятно ще се съгласите с тези характеристики

Телец
Телците никога не съжаляват за парите, които са похарчили и следват принципа, че не искат нищо от никого, но не дават и своето. Не го закачайте, ако си почива. Те са готови на всичко, за да се разминат със скандала.
Не биха заменили удобния диван с красивата гледка от някой връх. За тази зодия храненето е свещена дейност. Освен това те се смятат за глезените деца на Съдбата. Обичат красивите неща и мечтаят да работят като дегустатори.



Близнаци
Близнаците винаги вярват, че днес са по-добри от вчера. Техният ключ към победата се крие в информацията. Не приемат странични съвети, слушат само и единствено себе си. Стига да поискат могат да бъдат на няколко места едновременно.
Не се спират пред нищо, за да осъществят идеите си. Задължително условие е да имат телевизор във всяка стая, а телефонът трябва да е винаги до тях. Точни са, тъй като следват принципа, че който закъснява, зле се настанява. Никога не се предават в борбата с живота, обичат да пазаруват, тъй като трябва да имат от всичко по много, пише pik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.