Седмичен хороскоп от 6 октомври до 12 октомври 2014 г. – 2 част

0
268

Вашият седмичен хороскоп (от 6 октомври до 12 октомври 2014 г.) – част 2

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври) Според вашия седмичен хороскоп сега професионалната сфера е доминираща и през настоящата седмица ще ангажира много време и усилия. Имате шанса при успех да получите бонус със сериозно финансово изражение. Бъдете предпазливи при разговорите със случайни хора. През уикенда намерете време за срещи със стари приятели, като не забравяйте за дадените обещания.

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември) Сега е подходящото време да се устремите смело напред. Спокойно може да разширите своя бизнес или да започнете нещо ново. Но за да успеете, ви трябва таланта на дипломат. През настоящата седмица гъвкавостта ще се цени повече от принципиалността. Не отказвайте помощ на близки хора и бъдете готови сами да я предложите, а това ще подобри вашата карма.

седмичен хороскоп
седмичен хороскоп

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември) Настоящата седмица изглежда ще ви занимава с възникващите проблеми в работата или между хората, на които държите. Не е изключено да помирявате близки роднини или приятели. Само трябва внимателно да обмислите и подготвите всичко. Не се притеснявайте, желаното ще бъде постигнато с малко повече деликатна настойчивост. Уикендът ви предлага възможност да отдъхнете и забравите за всички грижи и тревоги.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари) Според вашия седмичен хороскоп през тази седмица може да си позволите да се отпуснете по течението и мечтите си. Няма нужда да проявявате инициатива и да се товарите излишно. Очаква ви една съдбовна среща, но всичко ще се нареди просто перфектно. От вас се иска само да бъдете на точното място, в подходящото време. През следващите дни ще трябва по-голяма активност, но не в работата, а за почивка и развлечения.ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари) Сега е необходимо да демонстрирате сдържаност и дипломатичност. През настоящата седмица разногласията може  да бъдат разрешавани в рамките на разумния компромис. Важно е да запазите благоразположението на околните. През уикенда се възползвайте от чара си, за да установите нови интересни и ценни контакти.

РИБИ (20 февруари – 20 март) Според вашия седмичен хороскоп настоящата седмица е благоприятна за общуване в професионален и приятелски кръг. За да ви остане време за това, към деловите въпроси ще трябва да подходите максимално съсредоточено. Може да имате много интересни идеи и планове, но е твърде рано да мислите за тяхното изпълнение. Събирайте внимателно всяка информация, това е полезно за вашето бъдеще.

КЪМ ПЪРВАТА ЧАСТ ТУК>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.