Ето кой застреля нелегалния имигрант снощи (ФОТО и ВИДЕО)

0
269

Снощи в 22 часа патрул на Гранична полиция се натъкна на голяма група нелегални имигранти от Афганистан. След произведен предупредителен изстрел, един от тях загина

Заради този инцидент, премиерът Бойко Борисов трябваше по спешност да напусне важното заседание в Брюксел и да се върне в България.

Тази сутрин по bTV  излъчиха извънредната пресконференция, в която взеха участие главният секретар на МВР и окръжният прокурор на Бургас.

Подробности научете ТУК >>>.

От БЛИЦ успяха да открият снимка с гранчиния полицай, който възпроизвел предупредителния изстрел, а след рикошет, куршумът улучил един от 54-та нелегални имигранти.



От тежката рана, мъжът почина.

Тази новина в момента е №1 не само в България и в Брюксел, но и в редица страни от ЕС.

Граничният полицай се казва Вълкан Хамбарлиев, а снимката е направена през 2008 г.,  но  беше публикувана на интернет страницата на фотостудио „Брилиант“ в град Средец.

В момента тече разследване, а кабалистичната експертиза ще установи какво точно се е случило след изстрела.

rikoshet-imigrant
54 имигранти и само 3 български гранични полицаи в района на гр. Средец

Мненията у нас са разнопосочни.

Има българи, които осъждат граничния полицай, защото е убил човек, но повечето българи казват, че той е постъпил изключително професионално. Какво правят нелегални имигранти на територията на България, при това от страна, в която не се води война и техният живот не е застрашен?

Днес в студиото на bTV  депутатът Валери Симеонов каза, че тримата гранични полицаи заслужават медали за мъжеството да се изправят смело и сами срещу 54 нашественици, защитавайки неприкосновената българска земя.

Много българи са на същото мнение.

rikoshet-imigrant
Това е граничен полицай Вълкан Хараламбиев

Къде точно се е разиграла снощната драма, можете да научите от видеото по-долу.

Видеото  е дело на колегите от ИА БГНЕС, които възобновиха своята активна работа след огромната трагедия, която ги сполетя на 22 септември. При зверска пътна катастрофа загубиха своя млад и талантлив фотограф Петко Налбантов и  талантливия оператор Светломир Генев.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.