Нели Конуей разкрива новите знания за живота и за света

0
817

Нели Конуей се завръща в България много пъти, за да изпълни своята важна мисия. Да споделя своя духовен опит,  да дава ценни съвети и да ни зарежда с положителна енергия

Нели Конуей ни зарежда с положителна енергия и нови знания Сн: Nelly Coneway

Преди време Нели Конуей гостува в предаването на Ива Сапунджиева. Там сподели много интересни неща, които можете да научите ТУК.

След това гостува на Телевизия “Кракра” в предаването “Нещата от живота” на Славка Милева.

За първи път ТВ водещ прояви интерес към миналото на Нели. Ние научихме, че е родена във Видин и е завършила Математическа гимназия в красивия дунавски град.

Нели Конуей била на 12 години, когато написала своята първа статия за видински вестник. Това било интервю с братя Аргирови, публикувано на стр. 4.Тогава усетила невероятната енергия на писането и знаела, че точно това ще прави.

След това идва в София, където става ТВ журналист – направила е няколко авторски предавания за бойни изкуства.

След тежката катастрофа и отиването до Другия свят, Нели Конуей си спомнила за съществуването на онази сила, която ние наричаме Господ, а всъщност тази сила създава живота, генерира движението и руши старото, за да дойде новото.

Нели не нарича починалите хора умрели, а сменили своето състояние. Тя твърди, че извън физическото си тяло, хората са в състояние да бъдат много по-живи отколкото са били, докато са живели в тяло.

Извън тялото си, хората са в състояние да направят изключително много и най-вече като помагат на околните.

Водещата попита Нели дали е вярваща. Тя сподели, че е израсла в православно семейство, а нейната майка е невероятно набожна жена.

Самата Нели работи с Иисус Христос и с Пресвета Богородица, които са нейни духовни учители.

Ангелите присъстват във всяка една религия.

Когато човек се моли, той говори на Господ – нещо искаме, за нещо благодарим или просто споделяме.

При медитация Господ говори на хората.

По време на първите медитации човек постоянно си спомня за неприятни случки от миналото. Това е така, защото Господ и Ангелите помагат да се освободим от тези случки, които ни правят много по-слаби.

Когато ги изчистим от своето съзнание, ние можем да медитираме качествено – да изключим своето его и да чуем Божествените послания.

Посланията идват по различен начин – като картини, като мисли,

Когато започнем да виждаме 444 или 777 – Ангелите са около нас.

Когато виждаме 333 – Иисус Христос е наблизо.

Ако видите 222 – Пресвета Богородица е около нас. Богородица е любов – майките и малките деца, влюбените в момента или хората, на които предстои да се влюбят.

Не случайно наричат Пресвета Богородица Кралицата на Ангелите.

Научете още интересни и полезни неща от Нели Конуей, като изгледате видеото долу. Нейната харизма и енергия не могат да бъдат  предадени с думи.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.