Мистериите на „Кухата Земя“

0
323

Според теорията „Кухата Земя“ вътрешността на нашата Земя е обитавана от разумни същества, вече много години привлича любителите на мистерии по света

Според тази наистина любопитна теория планетата Земя всъщност е куха във вътрешността си и е населявана от една или няколко развити в технологично отношение цивилизации, изградили подземни градове и съоръжения. Някои дори считат, че феноменът НЛО, чиято природа науката все още не е обяснила, всъщност е свързан с тях, а не с извънземни същества, посещаващи планетата ни от други светове.

Има хора, които твърдят, че лично са влизали в непосредствен контак с обитателите на този непознат подземен свят в дълбините на нашата Земя.Сред тях е Джон Клийвс Симс-младши – търговец, чиновник и лектор, който твърдял, че на двата земни полюса се намират своеобразни врати към вътрешността, изградена от плътни концентрични сфери.

През 1820 година е издадена книгата „Симзония“, в която се разказва за пътуване до Южния полюс, чиято цел е да се докаже теорията на Симс-младши. В нея се твърди, че екипажът успява да открие тайнствен континент под земята, който кръщава Симзония. Това обаче така и не е потвърдено  с някакви категорични доказателства.

земя
„Кухата Земя“ – какво е скрито под нас?



loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.