Катастрофа отне живота на БГ знаков свидетел по знаково дело

0
188

Прецизна работа – успяха да му затворят устата по един тарикатски начин, а случката изглежда съвсем като нещастен случай

Всичко изглежда напълно нормално да се случи в нашата страна – водач на МПС шофира с превишена скорост. На завой колата се поднася и излита в близката нива.

На мястото на инцидента, пътят не е обезопасен с мантинела.

Колата се преобръща няколко пъти.

Преминаващи българи виждат какво се е случило и подават сигнал на тел. 112.Докато на мястото на трагедия на пътя между Чирпан и Стара Загора пристигне линейка, полицаи са дошли и заедно още двама мъже, говорещи английски език, правят опити да помогнат на потърпевшия шофьор.

Докато го качат в линейката, той простенал, че умира и издъхнал.

Дотук няма нищо необичайно, защото подобни случки се случват доста често по родните пътища.

Необичаен е само един факт – жертвата не е кой да е, а  банкерът Георги Цветанов, който е знаков свидетел по делото  “Октопод”.

katastrofa-delo
След снощната катастрофа – намачканата кола на мъртвия банкер Георги Цветанов

Трагедията се разигра само 10 дни, след като някой съвсем безочливо стреля с гранатомед в центъра на София по Алексей Петров.

Полицията смята, че банкерът Георги Цветанов е заспал на волана и затова е станала трагедията.

По принцип това е възможно да се случи, защото трагедията се е разиграла около 22:30 часа снощи, писаха в novinite.bg.

Но пък ние всички сме гледали доста криминални филми, включително и продължителния ТВ сериал “Опасни улици”, и виждаме как престъниците гонят своите жертви с автомобилите, как ги притискат към някоя сграда или извън пътя и как после ги заставят да направят катастрофа, да паднат от високо или колата да се взриви.

Затова всеки който изпитва съмнения, че банкерът Георги Цветанов е бил самоубит, защото е бил преследван и за да избяга е шофирал с висока скорост, докато прави тази смъртоносна катастрофа, която го изпрати при Създателя, има пълно право да го направи.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.