Новата любов на Григор Димитров заслепи неговите спортни успехи (ВИДЕО)

0
286

Британската преса гръмна с новината, че българският тенисист Григор Димитров намери нова любов, малко след раздялата с Шарапова

Ако за някои разликата от 5 години в полза на Мария Шарапова беше поносима, докато беше гаджето на Григор Димитров, то какво ще кажете за цели 13 години в полза на новата любов на Гришо Никол Шерцингер.

Британските медии твърдят, че Гришо и Никол се срещат, все още тайно, но пък техните хиени дебнат за новини и ето, че новината я има.

Недоволен е предишният приятел на Никол – Люис Хамилтън – световен шампион от Ф1.

Никол и Люис са разделени, въпреки това  той се надявал, че отношенията между тях отново ще се възобновят, но излиза че това няма да се случи или поне не на този етап.



Самият Григор Димитров не е казвал нищо по въпроса.

Едва ли Никол Шерцингер ще стане мисис  Димитрова, но ако Гришо е щастлив с нея и техните отношения не оказват негативно влияние върху спортната му кариера, нека да се носи на крилете на любовта.

grigor
Григор Димитров има връзка с Никол Шерцингер, според британската преса

Въпреки, че след раздялата с Шарапова, Григор Димитров каза, че е посветил цялото си внимание на тениса, в момента Гришо е на 28-мо място в  ранглистата на АТП – това е твърде слаб резултат, като се имат предвид успехите, които постигна на Аустрелия опън и в Мастърс турнира.

В момента Григор Димитров тренира за предстоящия демонстративен мач в зала „Арена Армеец“ с Гаел Монфис на 28 ноември 2015 г.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.