Ако имате нужда от помощ, доказан чудотворец ще ви помогне

0
460

Днес много хора имат нужда от помощ, затова трябва да се обърнете за съдействие и към този доказан чудотворец

Неговото име е Серафим Соболев, а чудотворните му мощи се намират в София в руската църква. Приел името на Свети Серафим Саровски Чудотворец, продължава да помага на хората в нужда.

В подземието на храма е положено бездиханното тяло на архиепископ Серафим, а от много години вярващите отиват там и се молят за помощ.

Пишат бележки до архиепископ Серафим и той оказва съдействие в най-кратки срокове.

Как точно се случва това, ще научите от първото видео долу.Въпреки, че от 1950 г. до днес архиепископ Серафим върши чудеса, едва сега ще бъде канонизиран за Светец и Чудотворец.

sobolev-icon
Арх. Серафим – икона

Канонизацията ще бъде извършена по инициатива на две църкви – на Руската православна църква, защото архиепископ Серафим е роден в Русия, но идва в България, където служи и тук завършват земните му дни, и на Българската православна църква.

Вече е сформирана българо-руска комисия по канонизацията на владика Серафим, която е издирала сведения за живота, духовното служение и многото чудеса, извършени от праведния християнин.

Предстоящата канонизация ще бъде истински прецедент в църковната история, съобщават от Светия синод.

 

 

sobolev
Арх. Серафим Соболев
sobolev-kript
Гробът с чудотворните мощи на арх. Соболев

Троицкият епископ Панкратий коментира, че “това, което сега се случва по Божи промисъл е ИСТОРИЧЕСКО СЪБИТИЕ, защото две църкви – БПЦ и РПЦ – се събират, за да канонизират един светец! И един светец в лицето на архиепископ Серафим (Соболев) събира две църкви!”

 

 

 

 

**********

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.