Какво вещае личното ви число за 2016 година? (II част)

0
344

Някои от вас ще се почувстват свободни едва през тази година

Първата част можете да прочетете ТУК.

След като вече знаете начина, по който да откриете личното ви число за 2016 година, продължаваме с тълкуването на останалите резултати.

Ако личното ви число за 2016 година е 4:
Това е знак, че ще промените приоритетите си. Желанието ви да се докажете на работното място, което ви бе завладяло до неотдавна ще даде преднина на стремежа ви към самоусъвършенстване.
В редките случаи, в които си позволявахте да отдъхнете, мислите ви бяха заети с изоставените служебни ангажименти. Крайно време е да обърнете внимание и на близките си, тъй като няма нищо по-ценно от спомените с тях.

2016 година
Някои от вас ще се почувстват свободни едва през тази година

Ако личното ви число за 2016 година е 5:
През тази година ще ви олекне, тъй като ще имате възможността да се освободите от доста неща, които досега ви тежаха на врата като воденичен камък.
Ще се избавите не само от старите травми, оставили дълбока следа в душата ви, а и от самообвинения, самообвинения и идеализирани очаквания. Крайно време е да се избавите от фалшивите любовни връзки и приятели, които само крадат от времето ви.
Едва след като успеете да се освободите от влиянието на околните ще си дадете сметка колко пагубно е било това за вас. Свободата, която ще си осигурите със сигурност ще ви хареса, пише pik.bg



СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.