Феноменът Николета Йорданова направи разтърсваща прогноза

1
807

Задават се сериозни бедствия, катаклизми, конфликти и мизерия

Феноменът Николета Йорданова направи разтърсваща прогноза за предстоящи бедствия, катаклизми, мизерия и конфликти.

Ясновидката призова на 21 март всички българи да се помолят за страната си. Тя твърди, че над България са надвиснали изключително тъмни облаци и се задават бедност и катаклизми.

Николета Йорданова посочва, че неслучайно призовава всички да се молят за страната ни на 21 март – тази дата е най-силният ден през настоящата година, защото тогава се отварят порталите към астрала.

Николета Йорданова
Задават се сериозни бедствия, катаклизми, конфликти и мизерия

Колкото повече хора се обединят в положителното мислене за България, толкова по-голяма ще бъде помощта за кармичното й стабилизиране.



Николета Йорданова е категорична, че неслучайно съществува думата „чудеса” и във всяка една секунда има възможност съдбата да бъде преобърната от негативна в позитивна посока.
Феноменът алармира, че вижда сериозна заплаха от фалит на България заради множеството мошенически истории.
Тя твърди, че за България се задава невиждана бедност и драстичен скок на цените.

Ясновидката Николета Йорданова обаче не посочва каква ще е причината за този драстичен скок на цените. Не е изключено причина за това да стане въвеждането на еврото.
Феноменът е категорична в едно – Дяволът гори парите и гони българите от страната им, а основната причина за това са политическата и икономическата криза, в които страната ни се е оплела до такава степен, че едва ли ще има оправяне, пише standartnews.com.

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Толкова просто, нагло, елементарно същество. С груб, недодялан език и без образование. Медиите прекалиха с показването на такива хора.И искаме да имаме култура, да сме цивилизовани. Как да стане, мили медии?!?!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.