Мистерия: Рупите са пъпа на света! (Шокиращи доказателства)

3
564

Рупите е сакрално място

Рупите според някои са раят на земята, а според други пъпът на света. За баба Ванга местото е наситено с велики тайни. Долината на рупите е било площадка на извънземни, които кацали тук, а пророчицата е общувала с тях. „Вечер, когато хората ги няма и наокото е тихо, извънземните кацат тук и ние дълго си говорим на различни теми”, често говорила ясновидката. Великата петричка врачка разказва невероятна история за съществуването на мистериозната долина. Преди време там е имало град, който е процъфтявал.

Хората са били високи, снажни, много духовни, облечени в сребристи дрехи. В града е имало много олтари, храмове, светилища, хората за почитали Бога. Но става така, че изригва вулкана Кожух и всичко загива под разтопената лава. Ванга зарекла да се направи кръст, който да се постави в скалата, в памет на душите на всички загинали от вулкана. Каменният кръст е построен през 2009 година, от фондация Ванга.

Рупите е силно магнетично място
Рупите е силно магнетично място

За минералните извори на Рупите баба Ванга казва, че са много лековити. Но врачката предупреждава да не се продава водата, защото иначе „Бог ще си я вземе и премести на друго място”.

Съществува теория, че Рупите са самия пъп на света, защото са концентрирали много космически енергии. Това го потвърждават и изследвания на редица учени, които доказват експериментално, че мястото е наситено с изключително силна енергия от Космоса.



Всеки, посетил Рупите твърди, че там го обземат необясними усещания. Сякаш чувате мислите си, тревогите ви се изпаряват по необясним начин, като в безтегловност сте, категорични са очевидци.

Къщата, където е живяла Ванга се намира непосредствено до кратера на вулкана Кожух, където енергията е изключително силна. Храмът, който пророчицата построява с парите от даренията на хората, които я излекувала, завършва картината. Няма съмнение, че долината на Рупите е сакрално место. И то лекува тялото не само на физическо ниво, но и цери душата.

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. Пълни глупости. Аз се почувствах зле на това място, беше ми неприятно и исках да се махна, защото ме подтискаше.

    • там където господар е Природата-не може да ти е зле-или сте била настинала или сте имали много негативна енергия струпана във вас.Аз не съм ходила там-но пак повтарям-сред природата независимо къде е-не можеш да се чувстваш зле и подтисната.А сега едно мое мнение-не го приемайте ако искате-но човека-мъжа -който е бил с вас там-не е човека отреден за вас.-той изсмуква вашата позитивна енергия-и плюшената играчка която ви е дал преди известно време…….лицемерие

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.