Вижте докъде стига похотливостта ви според зодията

0
248

Овните са една от най-разгонените зодии в хороскопа

Зодията е уникална и неповторима за всеки човек поотделно. Разбира се зодията има своите характерни черти, разбирания и навици, които оказват огромно влияние върху всеки един от нас. Вижте с каква сила важи това за похотливостта ви:

ОВЕН
Представителите на зодията, са едни от най-разгонените в зодиакалната карта. Те обаче са и едни от малкото, които никога не биха ви спестили нещо – винаги ще ви кажат директно в очите какво искат и мислят. Макар да налитат на всички, интимните им желания се изпаряват точно толкова бързо, колкото са ги застигнали.

Овните са една от най-разгонените зодии в хороскопа
Овните са една от най-разгонените зодии в хороскопа

ТЕЛЕЦ
При тези представители на зодиака нивата на тестостерон са винаги високи. Бавните, но качествени интимни отношения, са запазената им марка. Преди да се стигне до тях, те изпипват и най-малкия детайл като ягоди, свещи и шампанско. Не им липсва въображение и оригиналност.

БЛИЗНАЦИ
Те са навити почти на всеки, тъй като хормоните им буквално кипят. Обожават разнообразието и не престават да експериментират под завивките. Изключително дръзки са в приказките си. Не може да се каже, че са сред отличните любовници, тъй като способността им да се концентрират не е достатъчна.



РАК
Ето го и първият представител от зодиака, който не би стигнал до интимна близост, ако няма чувства. Лесно могат да бъдат покорени с думи, а щом спечелите доверието им, ще ви се наложи да положите усилия и да го задържите. Нежността им е ненадмината.

ЛЪВ
Това безспорно е най-разгонената зодия. Неслучайно партньорите им ги определят като най-добрите любовници, които могат да съществуват на света. Притежават уникалната способност да склоняват околните да спят с тях, а енергията им е нескончаема.

ДЕВА
Това са типичните представители на твърдението, че тихите води са най-дълбоки. Макар на пръв поглед да изглеждат изключително рационални, стабилни и хладнокръвни, в леглото са готови на всякакви експерименти, за да задоволят партньора си.

ВЕЗНИ
Тази зодия със сигурност е дала най-много воайори и ексхибиционисти на света. Те обожават интимната близост пред огледалото, макар и да не са сред най-активните. По-скоро биха могли да бъдат определени като романтици, които са способни да овладеят нагона си.

СКОРПИОН
Обаятелността им е фатална. Ако партньорът ви е представител на зодията, забравете за конвенционалните движения. Не е изключено обаче след като ви отведат на седмото небе просто да станат и да си тръгнат. Макар да обожават еднодневните флиртове, те са способни и на стабилна връзка, стига да намерят правилната си половинка.

СТРЕЛЕЦ
Тези представители на зодиака са изцяло лишени от задръжки. За тях романтиката и дълбоките чувства са пълна глупост и най-важното е интимната близост и то в животинския вариант.
С времето креватните им изпълнения се превръщат просто в спорт. Могат да се излежават с часове в леглото.

КОЗИРОГ
При все, че са изключително стабилни и уравновесени в житейски план, те са готови за интимна близост във всеки един момент. Никак не са свенливи под завивките, а инстинктът им няма почивка. Често пъти на партньорите им е трудно да ги догонят в тази дисциплина.

ВОДОЛЕЙ
Експерти твърдят, че именно водолеите са най-великите любовници в зодиака. За разлика от мнозина обаче интимната близост за тях е просто физическо удоволствие, което няма нищо общо с чувствата.

РИБИ
Колкото и невероятно да ви се струва, това е зодията, която я мързи да е интимно близка. За сметка на това са изключително нежни и романични. Когато си изгубят ума по партньора, са способни на всичко, за да задоволят желанието му, пише ezine.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.