Нели Конуей горещо препоръчва тези книги на Шърли Маклейн

0
645

Известната холивудска звезда Шърли Маклейн, позната у нас и като автор на много полезни книги, даде ексклузивно интервю, което Нели Конуей препоръча

Nelly Coneway
Нели Конуей ни  препоръча две книги на Шърли Майклейн (Сн: Nelly Coneway)

Неотдавна Нели Конуей изпрати поредното писмо специално за читателите на ТОПактуално.ком (topactualno.com).

Нели споделя интервю с актрисата Шърли Маклейн, в което говори за прераждането.

Поводът за интервюто, което Мат Лауър взема за  today.com е свързано с представяне на американската комедия „Wild Oats„, както и новата й книга „Above the Line“  („Над линията“).

Ето какво ни написа Нели Конуей:



„Шърли Маклейн разказва за новата си книга. А също и как по време на снимки на Канарските острови, си спомня за минали животи в Атлантида. Както и за срещата й със същество високо 8 фута/2,43 м., което също като нея е било объркано къде е попаднало. (Древните антланти са били високи и често ги наричат гигантите, населявали планетата).

Канарските острови, както и Хауаи, са енергиен портал. На такива места може да пътувате във времето и пространството, и да имате ясни спомени от минали животи.

Хора, които са привлечени и често посещават, или пътуват до острови с тропически климат и топъл океан, са имали поне едно прераждане в Атлантида.

Тропическата обстановка, зелените гори, кристалния чист океан, делфините им напомнят за вкъщи, славното време, златните години на Атлантида.

Хора, които имат необясними страхове от дълбоки води или от летене със самолет, също са живели на древния континент.

Ако не сте чели книгата The Camino на Шърли Маклейн, горещо ви я препоръчвам.

Шърли Маклейн
Новата книга на Шърли Маклейн

Там ще прочете повече за миналите животи и как те се отразяват на сегашното ни прираждане. Ще си спомните Атлантида и Лемурия, за експеримента в Атлантида за разделянето на душата ни в две тела (пламъците-близнаци) и др.

Шърли Маклейн
„Камино“ на  Шърли Маклейн

Шърли е един от най-интересните и топли хора, с които съм се срещала, истински мъдрец, тя щедро споделя знанието от миналото/настоящето.“

Сърдечно благодарим на Нели Конуей за споделеното ново знание и направената препоръка!

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.