Убийствено апетитно: Това е най-евтината, бърза и лесна вкусотия! (рецепта трепач)

0
892

Тази вкусотия си заслужава да я знае всеки, защото няма втора като нея

Предлагаме ви една убийствена вкусотия, която отгоре на всичко е и евтина, за всеки джоб. Това е рецептата за картофи с гъби и кашкавал на фурна, която става – абе, думи нямаме. Трябва сами да я опитате и да си кажете тежката дума.

Трябват ни четири-пет картофа, 150 грама гъби – може и от буркан, 70 грама пушено или топено сирене, 100 грама кашкавал, черен пипер, сол, олио.

картофи
Уникални, направо разкошни стават тези картофи с гъби и кашкавал

Първо обелваме и нарязваме картофите на шайби или както ни е удобно, а после ги поставяме заедно с олиото във фурната, за да се запекат за известно време. Вътре при тях сипваме малко водичка и олио, а после чакаме да се препекат до такава степен, каквато ние искаме.

Когато видим, че са вече почти готови, добавяме към тях гъбите от буркана или пресните гъби, които сме нарязали. След като и те се запекат, последно прибавяме най-отгоре пушеното сирене и кашкавала. На тях им трябва съвсем малко време, за да станат готови – трябва само да се разлеят и почервенеят.



Да знаете, че тази рецепта е една от най-лесните за правене, най-елементарно изглеждащите, но пък който ги е опитал, никога досега не ги е оставил. Превръща се бързо в най-любимото ястие.

Става за основно, става и за мезе, изобщо за каквото си поискате. Пробвайте и сами ще видите, че по-вкусни картофки не сте и сънували! А децата ви направо ще полудеят по тях.

Пожелаваме ви добър апетит и до новите ни срещи с прекрасни и вкусни рецепти!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.