Направете на съпруга си тази „Мъжка торта“ и ще се влюби във вас за втори път (супер рецепта)

0
504

Няма шега и измама, тази „Мъжка торта“ става един път!

Предлагаме ви нещо много, ама много вкусно, което носи и колоритното име „Мъжка торта“. Сами ще видите защо като прочетете какво съдържа, а уверяваме ви, лигите ще ви потекат като я опитате. Ето и страхотната рецепта за тази вкусотия.

Трябват ни три домата, една глава лук, 300 грама шунка, четири стека пилешко месо, четири стека свинско месо, 300 грама кашкавал, едно яйце и галета.

торта
Мъжка торта е това, не е шега работа! Страшна вкусотия става обаче

Тази чудно вкусна мъжка торта, за която съпругът ви ще се влюби отново във вас, се прави много лесно и приятно.

Свинското и пилешкото месо първо се панират отделно в панировката, която сме направили от галетата и яйцето. Когато вече сме ги панирали, започваме да нареждаме етажите на нашата торта, както си му е точният ред.Първо нареждаме един ред от панираното свинско месо, после слагаме част от доматите, отгоре редим нарязаната шунка, после пак слагаме от доматите, след това идва ред на панираното пилешко, а най-отгоре и на кашкавала.

След като сме наредили вече това чудно угощение, го пъхаме да се запече във фурната за не повече от петнадесетина минути. След това няма какво повече да се обясняваме – знаете какво следва и как мъжо ви ще цвили от кеф, разбира се, ако е мръвкар.

Само да внимавате и да побързате да си вземете и вие от тортата, че от опит ви казваме – наистина бързо свършва. Чудно вкусно става това ястие, а и супер обилно. Така че дерзайте, домакини!

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много сладко на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.