Една от най-големите вкусотии на фурна е пред очите ви (рецептата стана хит)

0
778

Това е страшна вкусотия, една от наистина най-големите вкусотии, които сме опитвали

Просто чудо! Чудо на кулинарията – това е рецептата, която ви предлагаме и която със сигурност ще съжалявате, ако не опитате. Прави се на фурна, омита се за секунди, толкова е апетитна.

Запишете си сега всички нужни съставки, защото и ние вече нямаме търпение да я почнем.

вкусотии
Така като гледате, ето това държи първенството от доста вкусотии

Трябва ни една наденица, 200 грама люти чушки, 700 грама картофи -половината да са нарязани на кубчета, а другата половина на филийки, 30 грама домати, сол, черен пипер, 300 грама пълнозърнести солени бисквити, едно кубче с разтворим грейви сос и четвърт чаша с настърган кашкавал.

Първо загряваме предварително фурната на 200 градуса, а в един тиган загряваме малко олио и в него запържваме наденицата заедно с лютите чушки, докато не видим, че наденицата е станала готова.



В друг отделен тиган пребавяме една лъжица олио и нарязаните на кубчета картофи, заедно с доматите. Готвим докато картофите се зачервят и ги подправяме с черния пипер и солчицата.

Соса от кубчето го правим според указанията на опаковката, а после с част от него намазваме филийките от картофите, които нареждаме в тавата, а върху тях поставяме бисквитите и останалите картофи, а после наденицата. Заливаме с останалата част от соса, поръсваме с кашкавалчето и оставяме да се пече във фурната за около половин час.

Дори и да ви звучи странно, че в тази рецепта има бисквити, изобщо не се колебайте, защото това е една от най-вкусните запеканки, които сме опитвали. Апетитна, различна и страшно ароматна – просто не можеш да спреш да ядеш.

Пожелаваме да ви е много сладко и добър апетит на вас и цялото семейство!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.