Сгащиха Пламен Орешарски в опасна близост с млада блондинка

0
298

Изкусителката го е подмладила с поне две десетилетия

Бившият премиер на страната Пламен Орешарски, бе хванат в крачка.

Той бе засечен от папарак да се разхожда в околностите на хотел „Маринела” в София, придружаван от доста по-млада и атрактивна блондинка.
Пламен Орешарски бил с тъмни очила, но отдалече си личало, че се оглежда неспокойно във всички посоки от страх да не бъде изловен с апетитната блондинка.

Тя също спазвала известна дискретност и се стремяла да не докосва Пламен Орешарски дори по ръката.
Дистанцията помежду им обаче била опасно близка и деликатно намеквала за отношенията им.

Пламен Орешарски
Изкусителката го е подмладила с поне две десетилетия

Очевидци издават, че бившият премиер стигнал до мястото на срещата с модерния си джип „Волво”, който е с изключително мощен двигател за модела. След кратка разходка в околностите на хотела, двамата влезли вътре и се усамотили в мраморното фоайе.



По всичко личи, че бившият премиер е свалил напрежението от тежкия пост, на който беше преди малко повече от година. Тогава му се налагаше да влиза и излиза в държавните институции като престъпник – през задните входове и да се придвижва с плътна охрана заради създалото се у обществото напрежение.
Доброто му настроение обаче бе върнато с оттеглянето му от правителството. Близки до Пламен Орешарски, който към днешна дата е преподавател разкриват, че изкусителната блондинка го е подмладила с поне две десетилетия, пише Блиц.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.