Николета Лозанова сгафи здраво

0
297

Плеймейтката май прекали с фотошопа

Плеймейтката и тв водеща Николета Лозанова сгафи здраво.

По-наблюдателните й почитатели твърдят, че на една от последните й снимки, на които позира, вживявайки се в ролята на рекламно лице на марка слънчеви очила, липсва татуировката на дясната й ръка.

Предполага се, че по всяка вероятност идеята за заличаването й е била на фотографа, който е заснел сесията или пък на нея самата.

Николета Лозанова
Плеймейтката май прекали с фотошопа

Феновете на плеймейтката се майтапят, че фотошопът има поне едно положително приложение. Факт е обаче, че голяма част от обществените личности стават за смях в старанието си да се направят да изглеждат по-добре.



Прави впечатление също така, че „баданарката“ не е играла по лицето на Николета Лозанова, която за изненада на всички изглежда твърде естествено, пише Блиц като се позовава на информация на ХотАрена.

Преди броени дни стана ясно, че Николета Лозанова се е заканила на бившата си изгора Валери Божинов, че ще съсипе живота му. Футболистът е сериозно притеснен, тъй като ако плеймейтката изпълни заканата си, може да се стигне до там, че да го докара до просешка тояга. Тя и без това му излиза доста скъпо и сега.
Божинов се опасява, че Николета има в ръцете си доста силен коз, тъй като още преди време снимала един от палавите му разговори в чата и сега го изнудва.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.