Преди мача с Ливърпул: Английски фен вандалства в София

4
294

За мача на Лудогорец с Ливърпул в София пристигна чужда подкрепа. Един английски фен реши да вандалства из София като показа, че и чуждите фенове вършат глупости

Както писаха колеги спортни журналисти, около националния стадион в София „Васил Левски“ се усеща атмосферата на предстоящ мач от Шампионската лига.

Един от английските фенове за Ливърпул решил да съчетае полезното с приятното и да се възползва от разходката си до София с алкохолния туризъм.

И така доста подпийнал въпросният английски фен се развъртял из Борисовата градина и начупил няколко пейки.

liverpul
Пиян фен на Ливърпул чупи пейки в Борисовата градина

Благодарение незабавната намеса на полицията, той е прибран на топло и за съжаление ще пропусне дербито.



Според спортните медии, у нас са пристигнали повече от 2000 английски фенове, за да подкрепят Ливърпул.

А как ще се развият събитията на терена, ще научим от стадиона или от малкия екран, защото мачът Лудогорец – Ливърпул ще бъде предаван директно по канал btv action, който може да бъде гледан и онлайн.

Вчера при Сашо и Деси по btv гостува ясновидката на Силвио Берлускони Теодора Стефанова.

Когато водещите я попитаха как ще завърши мача, Теодора не каза нищо конкретно, но сподели, че футболистите от Лудогорец ще играят много силно, а тя също ще бъде за нашия български отбор.

Съдията щял да направи нещо нетипично, но какво – ще трябва да гледаме срещата, за да разберем.

 

сподели бутон

loading...

4 КОМЕНТАРИ

  1. Ако някой иска да говори английски, то трябва да се учи, разбира се! Не може да се разчита, че английски език се научава от песните или от филмите. Това е несериозно. А в София има толкова места, където се предлага качествено обучение!

  2. За всички е ясно, колко е важно да се говори английски език. Курсове по ангийски език могат да се намерят навсякъде, но все пак най-важното е да имаме страхотен преподавател. Той и системата за учене са най-важните при курсовете по английски език.

  3. В крайна сметка, културата на човек не се определя от това дали знае чужд език или не. Но ясно е, че колкото по-добре се владее английски език, толкова повече възможности имаш. Курсове по английски в София има много, има и няколко наистина качествени. Трябва да се проучва!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.