Любомира Казанова с първо ексклузивно интервю по Би Ти Ви

0
429

Младата Любомира Казанова разказа за своето бойно спортно кръщение в присъствието на нейния баща и на Илиана Раева

Илиана Раева похвали Любомира Казанова, че е проявила изключителен характер в това толкова тежко изпитание – играла е на най-високо ниво, при положение, че за първи път излиза на състезание и при положение, че по неин адрес се изсипва такава помия.

Напълно безсмислени и неоснователни са всички нападки, че целта на Любомира Казанова и на нейния баща е да бъде изместена Цвети Стоянова, за да играе резервата.

Любомира Казанова
Любомира Казанова и Илиана Раева в средата, бащата на Любомира и Антон Хекимян

Самата Любомира сподели, че нейната мечта била да се реализира в българската художествена гимнастика, но никога като заеме мястото на някоя от настоящите състезателки.

По принцип като резерва, Любомира разучила участията на всяка една от титулярките, за да може да влезе на тяхно място, ако някоя се разболее.



До сега не й се е налагало, понеже никога не е имала повод за подобна смяна.

Илиана Раева обясни, че в момента се правят тестове за нов национален отбор по художествена гимнастика и Любомира Казанова се е явила, за да стане титуляр в следващия ансамбъл.

Любомира призова всички хора да не приказват без да знаят истината и да не обиждат без причина.

Възмутената Илиана Раева отново припомни кой нормален човек и треньор ще смени два дни по-рано преди важно европейско състезание титуляра, за да даде шанс на резервата да се изяви.

Ако това е била целта и на бащата на Любомира, както се изписа много пъти, защо това не е станало много по-рано.

В крайна сметка, добрата новина е, че Федерацията по художествена гимнастика гледа смело към бъдещето и набира участнички за следващ ансамбъл по художествена гимнастика.

На всички злонамерени, които Илиана Раева определи като мишки, излезли от своите дупки, намерили отдушник на своята омраза, защото не са получили нужното внимание и реализация, напомни, че възмездие има.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.