Какво означава, ако ви играе окото?

0
477

В случай, че ви трепери горният ляв клепач на окото, това означава, че в съвсем скоро време ще ви споходи нещо хубаво

Със сигурност на всеки един от вас се е случвало да му играе окото и сте си задавали въпроса какво ли означава това.
Тиковете на клепача и трепкането на окото могат да продължат не само часове, а с дни.

Според нюйоркския лекар Джоел С. Шуман, ако ви играе окото, това е сигурен знак, че сте го преуморили. Той посочва като най-чести причини за това състояние преумората и стреса. Алкохолът, кофеинът, липсата на някои хранителни вещества, както и сухотата в очите също могат да предизвикат окото ви да „играе”.

За да избегнете този проблем, ви е необходимо повече спокойствие и качествен сън, категоричен е специалистът.
Разходките също могат да ви помогнат да успокоите очите си.
Освен това д-р Шуман препоръчва горещо медитацията, релаксацията на мускулите и бавното вдишване.

окото
В случай, че ви трепери горният ляв клепач на окото, това означава, че в съвсем скоро време ще ви споходи нещо хубаво

Ако окото ви играе вече няколко дни, специалистът съветва да не губите време в търсене на различни лекове из интернет пространството, а да потърсите незабавно помощта на специалист.



С трептенето на окото са свързани и доста суеверия. Според просветените в суеверията, ако окото ви играе, то е знак за нещо, а не просто временен тик.
Според суеверията, ако ви трепери лявото око, това е почти сигурен знак, че се задават неприятности, които ще предизвикат сълзите ви.
Има едно „но” в случая, което до известна степен е успокоение – това суеверие е валидно само в случаите, в които ви трепери долния ляв клепач на окото.

В случай, че ви трепери горният ляв клепач на окото, това означава точно обратното – в съвсем скоро време ще ви споходи нещо хубаво.
Треперенето на горния клепач на лявото око при жените предвещава предложение за брак, ако все още не сте омъжена.
Ако не искате да страдате след това, най-добре ще е да не отхвърляте предложението.

Принципно треперенето на дясното око се свързва с получаване на богатство, особено в моменти на финансов недоимък.
Ако сте младо момиче и ви трепери дясното око при първата среща с любимия ви човек това означава, че любовта ви ще бъде разтърсваща. Дали в добрия или в лошия смисъл на думата обаче само времето ще покаже.
Най-добре е да се настроите вътрешно за положителни емоции, за да предизвикате съдбата да ви донесе точно такива изживявания.

В случай, че сте младо момиче и докато отивате на първа среща ви играе лявото око, това не вещае нищо добро. Според вярванията това ще доведе до скорошна раздяла с любимия ви човек.
Съществува вариант да умилостивите съдбата като измиете треперещото си око със светена вода веднага, щом се приберете у дома.
По този начин ще неутрализирате суеверието и ще се избавите от пророчеството за раздяла.

Запознати издават, че ако искате да се избавите от неприятните предстоящи събития, които предвещава треперенето на окото, то трябва да потъркате едновременно и двете си очи, след което да ги прекръстите едно по едно.

Ако сте мъж и дясното ви око претрепери, докато сте се запътили към среща с любимата си, това предвещава, че ще пожънете успехи на любовния фронт.
В случаите, в които ви трепери лявото око, когато сте решили да се срещнете с някоя от старите си изгори, това е знак, че съдбата ще ви изправи пред цял куп неприятности с новата ви любима.

Ако ви предстои важно събитие свързано с финансови постъпления и ви трепери лявото око, можете да сте почти сигурни, че се задават неприятности.
Когато дясното ви око започне да играе, когато се срещнете с човек, с когото току-що сте се запознали, това е сигурен знак, че този човек ще ви донесе много щастливи мигове в живота.
Ако обаче ви трепери лявото око, то по най-бързия начин разкарайте този човек от живота си, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.