Проклятието пада! Виж какво е предопределено за народа на България

1
761

Проклятието падна

Проклятието над българския народ пада. Нацията ни вече ще диша с пълни гърди и има надежда, че народа ни ще живее в пъти по-добре.
Новата карма за народа български вече е факт, твърдят ясновидци и пророци. Ние вече сме изкупили греховете на нашите предци и смело може да вървим напред и нагоре.

Според екстрасенсите все още има българи, които носят негативната карма на предшествениците си, но и това скоро ще бъде изчистено.„Мнозина българи имат в родословното си дърво баба или дядо, които са правели нещо лошо. За съжаление стореното от тях се изкупува от младенците. Когато в едно нормално семейство се появят проблеми, това говори за изкупуването на вина от техните прадеди, които са сторили нещо зло.

Проклятието на българския народ пада
Проклятието на българския народ пада

А и ние, като народ, сме участвали в много войни. Клали сме се и сме се предавали, а това няма как да не се изкупи от наследниците. Това е един от големите бичове за нас, българите”, разкриват посветените в окултните дела.

Вината и кармата, която изкупуваме, идва най-вече от времето на турското робство. Защото за тези пет века, които сме били под османско владичество, ние сме извършвали вътрешни кланета, един срещу друг. „Когато например чорбаджия открадне мома, баща й пращал хора, които да отрежат главата на крадеца. А това си е убийство”, разкрива причината за проклятието над народа ни пророците.



Според тези, които виждат миналото и бъдещето, народа ни е наказан и заради битови престъпления, които сме извършвали. Те дори били по-тежки от тези, които сме правели по време на участието ни във войните. Това са отвличания, изнасилвания, кражби. Всичко това е повлияло на лошата карма на българите, но сега вече се вижда светлината в тунела. Проклятието, тегнело толкова дълго над нашия народ, е на път да бъде изкупено.

С идването на епохата на Водолея голямата промяна идва, а нашата държава забрана за пътя на доброто и промяната, категорични са екстрасенсите. При големите държави, като Англия, Турция, ЕС започва срив, тежки дни очакват и Америка. Но ние, българите, ще сме най-добре. Защото проклятието вече падна.

„България ке се оправи. Изплатили сме всичко, започваме да вървим нагоре. Другите големи народи ще страдат, но в страната ни няма да става по-зле”, са думите и на великата пророчица Ванга.

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. А повашите виждания и карми защо германския народ не е по същата карма те са избивали хората като кучета

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.