Вашият месечен хороскоп за септември (IV част)

0
270

Ще успеете да преодолеете настъпилия преди време застой на чувствата

Третата част можете да прочетете ТУК

Остава да научите какво вещае месечният хороскоп и за последните три зодии от звездната карта.

Както вече споменахме месечният хороскоп е дело на известната астроложка Светлана Тилкова – Алена.

КОЗИРОГ
Месечният хороскоп на Алена вещае да бъдете умерено щедри през настоящия месец, за да не изпитате пустота в душата, застой и огорчение заради ударите на хората, които вечно са неблагодарни каквото и да направите за тях.



хороскоп
Ще успеете да преодолеете настъпилия преди време застой на чувствата

Опитайте се да надмогнете себе си, за да не позволите да пропуснете мига за вярното действие поради обзелото ви нежелание.
Основната ви цел през септември е да успеете да излекувате съмненията, които са ви обзели, да се приемете такива, каквито сте или да се промените. Друг изход няма.

ВОДОЛЕЙ
Каквото и да ви се случи през настоящия месец се опитайте да запазите чувството си за хумор и доброто си настроение. Няма съмнение, че ще са ви необходими големи усилия, за да спазите този съвет, но определено ще си струва. През септември ви предстои да достигнете до болезнени прозрения, които обаче ще ви освободят от притеснението, че сте подвластни на магия.

РИБИ
Вашият месечен хороскоп сочи, че ще успеете да преодолеете настъпилия преди време застой на чувствата. В никакъв случай не се връщайте към миналото си. Опитайте се да осъзнаете, че ако повярвате в себе си, нищо няма да ви попречи да постигнете целите си.
Можете да погледнете назад само, за да си направите необходимите изводи и насочете усилията си към новите шансове, които животът ви предоставя, пише retro.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.