Алена: Настъпи труден период (III част)

0
234

За необвързаните предстои период на бурни емоции, но други ще претърпят сериозни сътресения

Втората част можете да прочетете ТУК.

Настоящият период ще изправи мнозина от вас пред сериозни изпитания, вещае Алена.

За сметка на това пък други ще бъдат затрупани от приятни изненади, невероятно добро стечение на обстоятелствата и хармонични отношения.

Можете да проверите какво ще поднесе настоящият период за всеки от вас в следващите редове:



ВЕЗНИ
Шансовете за успех на любовния фронт за онези представители на зодията, които все още са необвързани, са доста по-високи в сравнение с предишните периоди.

период
За необвързаните предстои период на бурни емоции

Ще останете приятно изненадани от неочаквано обяснение в любов.
Онези от вас, които са обвързани ще открият, че са много по-значими за партньора си, отколкото са очаквали. Какво по-хубаво от това?

СКОРПИОН
Ще сте в очакване на повече романтични жестове от страна на противоположния пол, но за съжаление не всички от тях ще бъдат оправдани.
Именно поради тази причина мнозина от вас ще се почувстват недооценени и недоразбрани. Опитайте се сами да си подарите красиви моменти, без да разчитате на благоволението на околните.

СТРЕЛЕЦ
За необвързаните предстои период на бурни емоции. Представител от противоположния пол ще ви въвлече в неприятна ситуация. За да избегнете рисковете бъдете по-сдържани през следващите дни и не се поддавайте на емоциите си.
Онези от вас, които са във връзка ще открият с изненада, че половинката им е много по-чувствителна, отколкото са предполагали, пише ezine.bg.

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.