Катето Евро шокира: Синът ми не заслужава жена си!

0
602

Катето Евро се показа отново в обичайната си светлина, тази на блясък и сияние!

Актрисата Катето Евро бе първият основен гост в новия сезон на „120 минути“, което се излъчва по Би Ти Ви. Там 60-годишната вече звезда от „Оркестър без име“ разкри някои интересни неща от своя личен свят, видя Topactualno.com.

Оказва се, че Катерина Евро счита снаха си (все още неофициална) за човек с по-благ характер от собствения ѝ син Сашо Кадиев.

„Танчето е невероятна, обичам я като дъщеричка. Даже не я заслужава този моят. Той е същият като мен, нервен, понеже и двамата сме зодия Дева.“ – каза Катето Евро пред Светослав Иванов.

Катето Евро смята Таня за по-достойна от сина си
Катето Евро смята Таня за по-достойна от сина си

Актрисата е баба от една година насам, но мечтае за още поне две внучета. Самата тя не го скри и в тв ефира.



„Казала съм на Танчето, че я виждам с три деца. Тя е невероятна майка, наистина се справя отлично.“ – сподели още нашумялата като Рени звезда.

Сребърната медалистка от Big Brother All Stars 2014 се върна и доста по-назад в спомените си. Тя е била на няколко пъти на крачка от това да се раздели с мъжа си Георги Кадиев, който почина преди 4 години, но е оставала с него главно заради техния общ син.

„Не мога да кажа, че сме нямали трудности, минавали сме през много, дори ми е минавала мисълта за раздяла. Винаги обаче оставахме заедно, и двамата правехме по някой компромис. Аз съм израснала без баща и исках да го спестя това на сина ми, исках сутрин да ни вижда и двамата.“ – разказа актрисата.

Катето Евро остава без своя баща не защото той умира рано, а защото Илия се намира в родината си Албания, когато затварят границите през 1961 г. Тогава Катерина е едва 5-годишна, но още пази някакъв спомен за него.

„Много мъчно ми беше тогава. Дори знам, че той е правел някакви опити да бяга, но винаги са го хващали.“ – разкри с горчивина Катето Евро.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.