Деси Цонева ужаси всички с този разказ

0
603

Родителите на Деси и Янчо се видели в чудо

Наследницата на покойната тв легенда Димитър Цонев – Деси Цонева ужаси всички с разказа си.

За никого не е тайна, че Деси Цонева бе съпруга на Янчо Таков-младши. Двойката се разведе преди повече от пет години, но тя все още пази жестоки спомени от този брак.

Деси Цонева разказва през сълзи, че била бременна и двамата с Янчо пътували, той бил зад волана. Изведнъж нещо се скарали, той я ударил, отворил вратата и я изритал от колата. В един момент Деси Цонева се озовала на пътя. След като се претърколила няколко пъти, първото, за което помислила било състоянието на бебето.

Деси Цонева
Родителите на Деси и Янчо се видели в чудо

Родителите на Деси и Янчо се видели в чудо. Те често се срещали, за да намерят някакво решение на проблема и най-вече да спрат раздялата им. В крайна сметка не могли да ги озаптят и се разделили.



Янчо Таков-старши признава, че синът му така и не успял да се откъсне от дрогата. Всички много се надявали, че раждането на детето ще го промени, но той останал верен на дрогата. Това е и една от причините, поради които наследницата на Димитър Цонев пожелала да се разделят.

Освен тази случка Деси Цонева разкри, че е преживяла множество публични унижения заради Янчо Таков. При едно от спречкванията им в заведение, той я шамаросал пред всички, без изобщо да му мигне окото, пише zajenata.bg.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.