Официално: Ива Екимова призна любовта си с… Вальо Михов

0
665

Ива Екимова реши да разкрие най-после, че има човек до себе си!

Красивата пиарка Ива Екимова използва Facebook, за да уведоми обществеността за новата си любовна връзка. Тя премина от „необвързана“ в „обвързана“.

Блондинката не посочи точния човек, за когото се е обвързала, но това е може би и поради факта, че той няма профил в социалната мрежа.

Става въпрос за Валентин Михов, който в момента се изявява доста успешно в риалитито „ВИП Брадър“. Футболният бос и Ива Екимова са влюбени, твърдят всички клюки от последните седмици.

Ива Екимова е влюбена във Вальо Михов
Ива Екимова е влюбена във Вальо Михов

Двамата са били разкрити само дни преди Вальо да влезе в Къщата. Тогава очевидци са ги видели в ресторант, а поведението им е било като на влюбени. Те се милвали и прегръщали.



Още тогава Вальо Михов и Ива Екимова явно са искали да запазят любовта си в тайна, тъй като след пристигането на други хора на масата, те са спрели с интимностите.

Сега обаче пиарката реши да обяви пред света, че пак е влюбена. Не се очаква да разкрие, че избраникът й е Вальо, не и в близкия месец. Предполага се, че Михов ще стигне до финала на Брадъра, а една връзка с Ива едва ли ще накара хората да гласуват за него.

Припомняме, че преди 2 години вдовицата на Дими от „Сленг“ се изложи в същия този формат, подмазвайки се на Евгени Минчев. Това стана причина мнозина да я намразят и в момента общественото мнение за нея е доста негативно.

Преди няколко месеца това се засили и от участието на дъщеря й в „Черешката на тортата“. Дара се държа доста надменно с всички в предаването, което предизвика един куп критики.

Вальо Михов се явява мъжът, който избавя Ива Екимова от мъката й. Пиарката повече от година страдаше по Петрозар Филипов, който я остави заради друга. Сега обаче вече и тя го забравя лека-полека.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.