Признаците, че вашият избраник не става за родител

0
505

Замислете се добре, преди да преминете към тази важна крачка

Със сигурност ролята на родител е най-трудната и отговорна в нашия живот.

Замисляли ли сте се обаче, че не всеки може да бъде родител за пример? Съществуват няколко сигнала, които ще ви подскажат отдалече, че вашият избраник не би бил добър родител.

Ето кои са те:

1. Непоследователен
Ако човекът до вас е непоследователен, то можете да сте почти сигурни, че няма да бъде и добър родител. Гледането на дете изисква огромно търпение и разбира се постоянство.родител
Замислете се добре, преди да преминете към тази важна крачка

2. Егоизъм
Ако човекът до вас е егоист, то тогава как очаквате да се грижи за своя наследник?
Далеч не става въпрос за онази лека доза егоизъм, която притежава всеки един от нас, а за силно изразената форма на егоизъм в поведението му.

3. Нетърпение
Ако той е твърде нетърпелив и се изнервя, когато сервитьорът се забави със сметката или поръчката, ако в такива моменти проявява агресия, то се замислете как би могъл да гледа дете.

4. Лош финансов мениджър
Ако мъжът до вас не може да управлява собствените си пари, постоянно е в заеми, закъснява с плащането на сметките и не може да упражнява контрол върху финансите си, то тогава как ще бъде глава на семейство?!

5. Мързел
Представете си как бихте живели, ако мъжът ви е мързелив. За никого не е тайна, че децата обичат да разхвърлят, пише beu.bg. С кое ще се справяте по-напред, ако той не понечва да си помръдне дори пръста?

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.