Само за 30 минути: Чудна вкусотия с пилешки дробчета! (не е за изпускане)

0
283

Тази вкусотия с пилешки дробчета става просто неустоима

Предлагаме ви рецептата за супер вкусотия с пилешки дробчета, която се прави само за нищо и никакви си 30 минутки. За сметка на това обаче, става направо разкошна.

пилешки дробчета
Чудна вкусотия с пилешки дробчета, която се прави много лесно и още по-бързо

Трябват ни осем яйца, две лъжици масло, една чашка с прясно мляко, 300 грама пилешки дробчета, една глава лук, магданоз, черен пипер и сол на вкус.

Първо трябва да измием хубаво пилешките дробчета и после да ги нарежем на ситно. Запържваме ги в малко масло, заедно с нарязания вече лук.

След това разбиваме яйцата с прясното мляко, заедно с черния пипер и солта. Изсипваме после тази смес към дробчетата и разбъркваме хубаво.



Накрая слагаме този импровизиран омлет да се пържи в нагорещената вече мазнина, а когато видим, че е вече готов, го прегъваме на две и го сервираме на трапезата, поръсен със ситно накълцан пресен магданоз.

Цялата работа е за има-няма половин час, а след това ще видите каква вкусотия се получава. Това е идеалната вечеря или обяд за семейството, дори и през работно време, защото не отнема никакво усилие и енергия.

Пожелаваме ви да си го изядете с огромна наслада и да ви бъде много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.