Бивш съдружник на Бойко Борисов направи шокиращо разкритие!

0
326

Бойко Борисов е знаел истината още преди месеци и е решил да излезе с позитиви от нея!

Генерал Атанасов от ДСБ, който участваше в коалиция с ГЕРБ, разкри шокираща истина за Бойко Борисов.

Оказва се, че премиерът е бил наясно с изхода на президентските избори и още през лятото е започнал да прави планове за спасение на властта. Борисов е решил, че е по-удобно да подаде оставка, за да се завърне после на бял кон.

„Аз знам от него самия, че той беше наясно, че повече от милион и 300 гласа на балотажа не може да спечели. Тогава счете, че е по-добре да подаде оставка, защото Борисов иска пълно мнозинство в парламента.“ –  каза Атанас Атанасов в „Събуди се“.

Атанас Атанасов се обърна изцяло срещу Бойко Борисов
Атанас Атанасов се обърна изцяло срещу Бойко Борисов

Той разкри още, че според него премиерът се страхува от силна дясна алтернатива, каквато е Реформаторския блок. Затова правел всичко възможно да избегне този елемент в политиката ни.



Ген. Атанасов поясни, че дори Бойко Борисов е смятал, че самият той ще изгуби като кандидат за президент. Затова е решил да пусне лице като Цецка Цачева, за да не хаби патроните си.

Генералът е на мнение, че все още настоящият ни министър-председател е изиграл театър с оставката си, а целта му е била да излезе „сух“ от ситуцията и на следващите избори пак да спечели.

„Бойко Борисов трябва да бъде изкаран от българската политика, той вече е вреден за нея.“ – смята Атанасов.

По всичко личи, че той и съюзниците му работят за връщането на изцяло синята идея в управлението. Нещо, което би изненадало всички, но предвид обстоятелствата не е изключено да се случи.

В момента се обсъжда съставянето на служебно правителство. То трябва да се направи от Росен Плевнелиев, който трябва да даде съгласието си по казуса.

Следващите парламентарни избори би трябвало да се проведат най-рано през месец март на 2017 г. Дотогава остава загадка какъв ще бъде изходът от тях.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.